Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Villamos-rendőrautó 1:0

Baleset a Szabadkai úton, egy rendőrautót ütött el a 4-es villamos. A helyszínelés idejére leállt a villamosforgalom.
9.30 óra: A 4-es villamos vonalán a közlekedés helyreállt, a vonal teljes hosszában villamosok szállítják az utasokat.

Korábban:

Újabb baleset történt a Szabadkai út-Horgosi út kereszteződésében lévő villamossal bonyolított körforgalomban: ezúttal egy rendőrautót csapott el a 4-es villamos.

Villamos-rendőrautó 1:0 - GALÉRIA

A baleset 8 óra után nem sokkal történt, a Horgosi útról érkező zöld színű Mercedes Vita rendőrautó feltehetőleg nem észlelte a Pick felől közeledő villamost, és eléhajtott. Az ütközéstől megcsuklott a Vito kereke, személyi sérülés nem történt. Információink szerint a határrendészeti gépjárművet a készenléti rendőrök vezették. A helyszínelés idejére leállt a villamosforgalom, az SZKT tájékoztatása szerint Tarján végállomás-Annakút között villamosok, Annakút-Kecskés végállomás között pedig autóbuszok szállítják az utasokat.

A rendőrök miután összeakadtak a villamossal, a forgalmat kezdték irányítani, ugyanis a rendőrautó elfoglalta a Horgosi út Szabadkai út felé vezető sávját. A kereszteződés veszélyeire több tábla is figyelmeztet. A Szabadkai út felől sárga táblára festett villamos jelzi, hogy a 4-es jöhet, a folyamatosan villogó lámpa mellett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkezdődött a pollenszezon

A szokatlanul enyhe idő hatására egyes kora tavaszi allergén növények virágpora már megjelent a levegőben – elkezdődött a pollenszezon. Tovább olvasom