Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Viszlát, Szín 5-ös!

A minden korábbinál nagyobb érdeklődés mellett megtartott idei Szín 5-ös játékunkat ma lezárjuk.
Az újabb 115 kisdiák bemutatásával a 10–11. oldalon dicsőségtablónk íme, betelt, mind az 1686 velünk játszó kitűnő tanuló színes fotóját, iskoláját, osztályfőnökének nevét közhírré tettük.

A tanév végén kezdtük játékunkat, semmit nem bíztunk a véletlenre, fotóriportereink gondoskodtak arról, hogy a „diáksztárok" arcát egységesen, szépen, színesben mutassuk meg olvasóinknak. Nagy találkozás volt a sorsolás is Szegeden, a Kölcsey utcai Mediterrán teraszon, ügyfélszolgálatunkkal szemben. Értékes nyeremények találtak gazdára – mp3-lejásztó, mountain bike kerékpár, vásárlási utalványok.

No és a fődíj: Pataki Marcellnek, a szegedi Ságvári Endre általános iskola 4. osztályos diákjának kedvezett a legnagyobb szerencse, ő utazhatott családjával a Párizs melletti Eurodisneybe. Jó játék, Szín 5-ös munka volt!
Vakációban már csak egy nap a világ, pénteken becsengetnek, hajrá! Reméljük, 2007 júniusában ismét találkozunk, egy újabb, ha lehet, még nagyobb létszámú parádés Szín 5-ös szereposztással a Délmagyarországban és a Délvilágban.

Kedves diákok, szülők, nagyszülők, tanárok, addig is forgassák, használják a pénteki számunkban megjelenő órarendes sulinaptárt, melyen természetesen feltüntettük az iskolaszüneti napokat is. Jó tanulást, viszlát, a jövő évi Szín 5-ösön!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok közgyűlési képviselő folytatná

A 43 fős szegedi közgyűlés 37 tagja készül ismétlésre az önkormányzati választáson. A kormányoldal… Tovább olvasom