Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Vivien a legkisebbek között a legbájosabbnak bizonyult

Lapunkban már bemutattuk a 2005-ös év babáját, Kotormán Katát. A Metro Áruházzal közös babaszépségversenyünknek azonban nem ő volt az egyetlen nyertese. Három korcsoportban külön-külön is díjaztuk a legtöbb szavazatot elért csöppségeket. A legkisebbek között egy négy hónapos vásárhelyi kislány, Kiss Vivien nyerte az ötvenezer forintos vásárlási utalványt.
Vivien édesanyjával. Több száz voksot kapott Fotó: Schmidt Andrea
A kicsik közül is az egyik legkisebb nyert lapunk Metro Áruházzal közös babaszépségversenyén: Picur kategóriában, vagyis az egy év alatti csöppségek versenyében az alig négy hónapos Kiss Vivien kapta a legtöbb szavazatot. A hódmezővásárhelyi–budapesti kislány mindössze két és fél hónapos volt, amikor elkészült róla a babaalbumunkban megjelent fotó, mely több száz voksot, ezzel együtt pedig ötvenezer forintot hozott a családnak. Vivien és hivatásos katona szülei a fővárosban élnek.

Babaszépségversenyünkre a Hódmezővásárhelyen élő nagymama hívta fel a figyelmüket. Rögtön az első fotózási napra ide is utaztak, de a nevezéstől nem vártak mást, mint hogy a Mikulás napján megjelenő Év babája 2005 című kiadványt, benne Vivien fotójával el tudják tenni emlékbe.

– Olyannyira nem számítottunk arra, hogy nyerhetünk, hogy a karácsonyt is úgy terveztük: csak szentestére, szombaton utazunk haza Vásárhelyre – mesélte a 27 éves édesanya, Kissné Szabó Andrea. – Amikor felhívtak bennünket, hogy a lányunk helyezett lett, át kellett szervezni a programokat, hogy már csütörtök délelőtt itt lehessünk a díjátadáson.

Mivel a karácsonyi ajándékokat addigra már beszerezték, a vásárlási utalványt nem használták fel az ünnepek előtt. A szülők az összeget teljes egészében a kislányra költik. – Régen szeretnénk már egy elektromos hintát Viviennek, amit most a vásárlási utalványból vásárolunk meg – mondta az édesanya.

Vivien feltűnően jó gyerek volt már novemberben, a fotózáson, de az eredményhirdetéssel egybekötött ünnepséget is nyugodtan, érdeklődve ülte végig babaszékében. – Otthon sincs vele semmi gondunk, az éjszakákat már a kezdetektől fogva átalussza – dicsekedett a büszke apuka, Kiss Tamás. A fiatal szülők remélik, nem sokáig lesz már egyke a kislányuk. Három éven belül szeretnének egy testvért Viviennek. Akkor pedig a nagymama minden bizonnyal őt is benevezi majd a babaszépségversenyünkre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új ruhát kap a régi Hági

Legkésőbb márciusig fel kell újítani a Hágit – az önkormányzat döntése értelmében. A leromlott… Tovább olvasom