Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Wellnessközpontot terveznek Sziksósfürdőn

Fedett wellnesközpontot tervez a szegedi önkormányzat Sziksósfürdőn. A beruházásra pályázatot ír ki a város – mondta tegnap Szentgyörgyi Pál.
Fedett wellnesközpontot tervez a szegedi önkormányzat Sziksósfürdőn. A beruházásra pályázatot ír ki a város – mondta tegnap Szentgyörgyi Pál. A gazdasági alpolgármester az év utolsó szegedi közgyűlésének témáiról szólva elmondta: a képviselő-testület pénteki ülésén tárgyalni fogja a Maty-éri evezős és kajak-kenu pálya tulajdonegyesítését. Elhangzott: a tulajdoni jogok koncentrációja a további fejlesztéseket, beruházásokat teszi lehetővé. A 2006-os költségvetési tervkoncepcióról Szentgyörgyi Pál elmondta: a bevételeket és kiadásokat összegzi, és a költségvetés főbb célkitűzéseit tartalmazza.

A pénteki ülésen egyebek mellett szó lesz a távhőszolgáltatás díjának csökkenéséről, és meg kívánják vizsgálni azt is, hogy az önkormányzat és intézményei hogyan használhatják ki a liberalizált áramellátás előnyeit. Dönteni fognak a Szent István tér 9. szám alatti ingatlan értékesítéséről. Az alpolgármester közölte, hogy a lakókkal már tárgyalnak az ügyben. Az önkormányzat az ingatlant üres állapotban tervezi értékesíteni, felújítási kötelezettséggel. Szó lesz ezenkívül az ülésen a Kállay liget bővítéséről és rekonstrukciójáról is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Misztikus történetek karácsonyra

A Da Vinci-kód és kapcsolt kötetei (A Da Vinci-blöff, A templomosok titka) az idei karácsony… Tovább olvasom