Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Zákányszéken jártunk megyejáró körutunkon

Megyejáró körutunkat kedden Zákányszéken folytattuk: olvasóinkkal találkoztunk a községházán. Az újságkészítésről és a lapunk által szervezett programokról beszélgettünk. A jól sikerült este végén játszottunk és pogácsáztunk.
Érdeklődéssel figyelik az újságban az emberi történeteket zákányszéki olvasóink, akik szép számmal gyűltek össze a lapunk által szervezett megyejáróra kedden. Kíváncsiak a helyi sikerekről és eseményekről szóló hírekre. Úgy fogalmaztak: a Délmagyarország nélkül nem kezdődhet el a reggel. Ezért dicsérték meg terjesztő csapatunkat, különösen Deák István helyi kézbesítőt.

Őrfi Ferenc főszerkesztő-helyettes a kiadóról beszélt, majd a lap születését és az idén beindítandó új nyomdagép lehetőségeit ismertette.

Fotó: Frank Yvette

Győző-Molnár István, a kézbesítők régióvezetője mutatta be a terjesztőhálózat kulisszatitkait. Előfizetőinknek szóló Keresse a párját! akciónkat, valamint az egészségmegőrzésért indított Mozduljunk! életmódklubunkat emelte ki a sok program közül Pintér Melinda marketingmunkatárs.

A zákányszékiek villámgyorsan megválaszolták nyereményjátékunk kérdéseit. Ismerik új szakácskönyvünkben szereplő földijüket, Papp Évát, és tudták, hogy az elmúlt évtizedben 46 új ház épült a faluban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes tanfolyamok a mérnöki karon

Szeged - Ingyenes, egy-két napos tanfolyamokat hirdetett meg a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara… Tovább olvasom