Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Zöld utat adott az SZVSE közgyűlése

Az SZVSE elnöksége aláírhatja a várossal és a Szeviép Zrt.-vel azt a szerződést, amely mentőövet jelent a pénzügyi nehézségekkel küzdő sportegyesületnek.
Az SZVSE elnöksége aláírhatja a várossal és a Szeviép Zrt.-vel azt a szerződést, amely mentőövet jelent a pénzügyi nehézségekkel küzdő sportegyesületnek. Erről döntött tegnap az SZVSE közgyűlése. Huszár Zoltán egyesületi elnök szerint ez még nem jelenti automatikusan a SZVSE-pálya eladását, csupán egy tárgyalási folyamatot indít el. Ennek egyik lépéseként a város közgyűlése is szavaz arról a koncepcióról, amelyet az önkormányzat és a Szeviép ajánlott.

Amint arról szombati lapunkban már beszámoltunk, a tervek szerint az egyesület Szeged másik helyén szerezne ingatlantulajdont, ahol stabil otthona lenne az öt szakosztálynak. – Akkor megyünk el a mostani helyről, ha mindazok a feltételek teljesülnek, amelyek az SZVSE túlélését jelentik – nyilatkozta Huszár Zoltán. Az elnök korábban elmondta, hogy az ingatlant csak sportcélokra használhatja a befektető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Víztorony tér áll és egyelőre vár

Szeged legrégebbi lakótelepe, Tarján, két részből áll. A Budapesti körúttól a töltésig tartó északi… Tovább olvasom