Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 13°C Még több cikk.

Zoolimpia lesz szombaton a vadasparkban

Szeged - Hamarosan kezdődik az év legnagyobb sporteseménye, a nyári olimpiai játékok Londonban, ebből az alkalomból szombaton Zoolimpiára várják a sportolni is szerető állatbarátokat a Szegedi Vadasparkba.
– Sokan bele sem gondolnak, hogy hasonló erőpróbára a természetben is sor kerül. Az állatok az életbemaradásért minden nap próbára teszik erejüket, ügyességüket – közölték.

Szombaton 10 és 16 óra között a Szegedi Vadasparkban a látogatók összemérhetik tudásukat, ügyességüket az állatokéval, és megtudhatják, mire képesek az emberek és az állatok ugyanazokon a próbákon. Lesz távolugrás a kenguru kifutónál, liánmászás a majmok mellett, nyújtózkodás a tigrisekkel szemben, egylábonállás a gólyákkal, éleslátás a sasokkal versengve. Aki végigcsinálja a Waldorf-iskolások és a Vadaspark önkéntesei által kitalált feladatokat, ajándékot kap, és nyereménysorsoláson is részt vehet.

A sötétség beálltával is folytatódik a Vadasparkban az olimpiai próbák sorozata. A hagyományainknak megfelelően látványos etetésekre várjuk a látogatókat, akik az oroszlánok, hiénák, rozsomákok, pumák és a törpe vízilovak esti vacsorájára hivatalosak. Újdonságként, első programként, a pápaszemes pingvinek esti halvacsoráját is megtekinthetjük, fél 8-kor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért szakadt a plafon Asztalos Ferencre?

Két biztosítást is fizet, mégsem állják a kárát. Tovább olvasom