Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Zsozsó, a középpályás medenceőr

Szeged - 5 éve költözött Magyarországra Joseph Martial Ngalle, aki Mórahalmon és Szegeden találta meg a számítását. A kameruni labdarúgó magyar feleségével 9 hónapos kislányukat neveli.
– Két hete dolgozom medenceőrként a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, nagyon élvezem – mondja Joseph Martial Ngalle. A kameruni fiatalember egy éve tagja a mórahalmi labdarúgócsapatnak, friss állását az önkormányzattól kapta. Feladata összetett, vizsgálja a vízminőséget, vigyáz az emberekre, figyel a gyerekekre és a szaunázókra is.

Joseph Martial Ngalle medenceőrségben. Fotó: DM/DV
Joseph Martial Ngalle medenceőrségben. Fotó: DM/DV

A mindenki által Zsozsónak becézett férfi öt éve jött Magyarországra, játszott az első osztályban, a Tatabánya csapatában. Ezután egy évig Makón rúgta a bőrt, szolnoki és kazincbarcikai kitérő után került vissza Csongrád megyébe, az NB III Alföld csoportjában szereplő Mórahalom csapatába. A középpályás medenceőr Szegeden él, magyar élettársával 9 hónapos kislányukat nevelik. Munka és foci után minden idejét a családjával tölti. – A feleségemnek köszönhetően sok magyar hagyománnyal ismerkedtem meg. Kipróbáltam a tradicionális ételeket, az egyik kedvencem a sertéspörkölt – mondja a kameruni fiatalember.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fegyveres pénzváltórablás a Tisza Lajos körúton

Járókelők fogták el a menekülő 19 éves rablót ma 11 órakor Szegeden - dulakodás közben kiesett a… Tovább olvasom