Szegedi Tudományegyetem

2019.05.27. 11:18

Ismét Innovációs Hét

Az SZTE hagyománya az Innovációs Hét.

A május 28-i startnapon az érdeklődők üzleti kommunikációs workshopon vehetnek részt, ahol a PR gyakorlati alkalmazásáról tanulhatnak Szelei Balázstól, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal kommunikációs vezetőjétől. Május 29-én a térség vállalkozói és az SZTE kiemelt partnerei számára innováció menedzsmenttréninget tartanak a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével. A vállalkozók olyan hasznos tanácsokat hallhatnak, amelyekkel komoly versenyelőnyre tehetnek szert. A rendezvénysorozat csúcspontját jelentő Innovációs Napon, május 30-án az SZTE Virtus Vállalkozáskatalizátor Programja és a Science Park Szeged lehetőségei kerülnek fókuszba az innovációs ökoszisztéma magyarországi helyzetének elemzése kapcsán.


Május 30-án adják át az SZTE Innovációs Díjakat. Az elismerés 4 kategóriája: a leginnovatívabb TDK-, illetve PhD-munka; továbbá a leginnovatívabb kutatómunka a természettudományok és élettudományok, illetve a bölcsésztudományok és társadalomtudományok területén.


Az új és feltörekvő vállalatokat termékeik és szolgáltatásaik piaci értékesítésében, valamint megfelelő üzleti modelljük kialakításában segíti a Business Incubator Novi Sad, amely a március 31-i program szereplője. Az Innovációs Hét zárónapján az is kiderül, hogy mi az SZTE szerepe a határon átnyúló innovációs ökoszisztéma kialakításában.


Az SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság 4 napos rendezvénysorozatán a részvétel regisztrációhoz kötött. Erről információ és a részletes program az SZTE www.u-szeged.hu honlapján és Facebook-oldalán tekinthető meg.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!