Szentes és környéke

2013.08.01. 21:00

2000-en voltak a Kinizsi Napokon

Fábiánsebestyén - Mintegy 2000 látogatója volt a pénteken és szombaton megrendezett Kinizsi Napoknak, amely a hazai mezőgazdaságot népszerűsítette.

Munkatársunktól

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

[namelink name="Farkas Sándor"], a programot szervező Kinizsi 2000 Zrt. vezérigazgatója úgy értékelt, azt a célt elérte a rendezvény, amelyért megszervezték. Elsősorban a szakma találkozójának szánták, legfőképp a gazdáknak és a 25 kiállítónak – köztük gép- és növényvédőszer-gyártóknak és forgalmazóknak –, és a hétvégén itt, a bemutatón is kötöttek üzletet. Azért a családoknak szánt programok is népszerűek voltak, a nagy meleg ellenére a szombati napon 43 csapat vett részt az erős ételek főzőversenyében, amelyet [namelink name="Szőke András"] színész és [namelink name="Bede Róbert"], a Paprika Televízió szakácsa vezetett le. Rendeztek lovasversenyt, akadályhajtást. A rendezvényen jelentették be, hogy ugyanitt, a Kinizsi Parkban fogják megrendezni 2015-ben a kettesfogathajtó-világbajnokságot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!