Szentes és környéke

2007.02.21. 15:19

Első állomás: Szegvár

Megyejáró körutunk első állomása Szegvár volt. Stábunk kedden este a művelődési házban várta közönségtalálkozóra a helybelieket. Jöttek is szép számmal, amiből egy igen jó hangulatú beszélgetés kerekedett, a végén sorsolással, játékkal, sok-sok nyereménnyel.

A szegváriakat minden érdekelte a Délmagyarországal és a Délvilággal kapcsolatban. Fotó: Tésik AttilaMegyejáró sorozatunk első állomásán, Szegváron miután Lukács Istvánné önkormányzati képviselő köszöntötte a Délmagyarország és a Délvilág csapatát, majd Őrfi Ferenc főszerkesztő-helyettes beszélt a lapok formai és tartalmi változásairól, s képes bemutatót tartott azokról a nyereményakciókról, ajándékkoncertekről, kedvezményekről, melyekkel a szórakozás mellett az előfizetés ára is megtakaríthatja az olvasó. A találkozóra eljöttek azok is, akik az elmúlt esztendőben nagyot nyertek a Délvilággal. A jelenlévők aktivitását jelzi, hogy közel húszan mondták el véleményüket, javaslataikat, ötleteiket az újsággal kapcsolatban. A kérdésekre, észrevételekre V. Fekete Sándor főszerkesztő-helyettes, Bakos András, a Délvilág rovatvezetője és Blahó Gabriella újságíró válaszolt. A jelenlévők megegyeztek abban: aki a Délmagyarországot és Délvilágot olvassa, képben van mi történik Csongrád megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!