Szentes és környéke

2007.05.01. 16:19

Mágocson a Délvilág

Mint bizonyára már ismert olvasóink előtt, a Délmagyarország és a Délvilág szerkesztőségi csapata nagyszabású megyejárásba kezdett, időről időre meglátogatjuk valamelyik községünket.

Mint bizonyára már ismert olvasóink előtt, a Délmagyarország és a Délvilág szerkesztőségi csapata nagyszabású megyejárásba kezdett, időről időre meglátogatjuk valamelyik községünket. Egyrészt azért, hogy találkozzunk az ott élő emberekkel, másrészt, hogy bemutassuk kistelepüléseink értékeit másoknak is. Ma Nagymágocsra megyünk, találkozzunk 17 órakor a művelődési házban! Kötetlen, csevegős, jó hangulatú estre készülünk, mindenkit várunk, azokat is, akik olvassák az újságot, meg azokat is, akik nem. Beszéljünk meg mindent, kérdezzenek, javasoljanak, vitatkozzanak! Viszünk sok ajándékot, lesz sorsolás, kvízjáték nyereményekkel. Jó hír, hogy újra van szakácskönyvünk, a rendkívül népszerű kötetet a jelenlévők előfizetői áron, vagyis 3500 forint helyett 1900 forintért vásárolhatják meg a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!