Szentes és környéke

2008.06.27. 18:25

Gázömlés Szentesen

Szentes - Munkagép vágott át egy gázvezetéket pénteken délután Szentesen a Mentő és a Farkas utca kereszteződésében. Húsz embernek kellett elhagynia idiglenesen az otthonát.

Delmagyar.hu

A szakemberek a történtek után a vágástól nagyjából 20 méterre megpróbálták elfojtani, ám miközben ásták ki a felette lévő földet, ismét elvágták. A helyszínt a rendőrök már lezárták és száz méteres körzetben kiürítették a környéket. A gázömlésnél már dolgoznak a gázszolgáltató szakemberei és a tűzoltók is.

Ideiglenesen kb. 20 embernek kellett elhagynia az otthonát, akik mostanra már visszamehettek. Szerencsére senki sem sérült meg.

Ideiglenesen közel 20 embernek kellett elhagynia az otthonát, akik mostanra már visszamehettek. Szerencsére senki sem sérült meg.
A szakembereknek késő délutánra sikerült megszüntetniük a gázszivárgást, így a környéken élők is visszamehettek otthonaikba.

Címkék#Szentes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!