Szentes és környéke

2009.10.29. 22:21

Holnap élőben bizonyít a szegvári Big Family

Szegvár - Már tegnap elutazott Budapestre a szegvári erőművészcsapat – a Big Family szombaton élő adásban mutatja be produkcióját a Csillag születik című műsorban. Az erőművészeknek a falu kultúrházában és a stúdióban is lesznek szurkolói.

Munkatársunktól

Életük legkeményebb hetén vannak túl a szegvári Big Family tagjai. Az erőművészcsapat napi 8–10 órás gyakorlással készül a holnap estére, amikor élő adásban kell bemutatniuk produkciójukat az RTL Klub Csillag születik című műsorában. – Jól jött az őszi szünet, mert így mind az öten részt tudtunk venni a felkészülés hajrájában – mondta Tóth József. Attrakciójukról csak annyit árulhatott el, hogy humoros történetbe ágyazott erőelemekkel rukkolnak majd elő, és mivel 3 perc alatt kell elkápráztatniuk a közönséget, másodpercre pontos műsorszámot kell előadniuk.

Az ötfős csapat már tegnap délelőtt elindult Budapestre, ahol este a tévétársaság stúdiójában gyakorolhattak. Péntek délután és szombat délelőtt is lesz alkalmuk erre, délután viszont már a főpróba következik. Bár nem sok szabadidejük lesz, terveik szerint kimennek sétálni a Margit-szigetre, hogy a premier előtt kiszellőztessék a fejüket.

Tóthék már tegnap összepakoltak, és elindultak. Fotó: Tésik Attila

Tóthék már tegnap összepakoltak, és elindultak.
Fotó: Tésik Attila

Hátországuk lesz otthon és a fővárosban is: Szegváron a kultúrházban kivetítőn nézhetik majd műsorukat az ismerősök, barátok, és 30 szurkolót magukkal visznek a műsor helyszínére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!