Szentes és környéke

2010.01.27. 17:06

Bűnözött, amíg el nem fogták

Szentes - A szentesi Apponyi tér egyik lépcsőházában fogta el a szentesi rendőrég hétfőn azt a büntetett előéletű fiatalembert, aki az elmúlt hónapokban sok borsot tört a környező tanyák tulajdonosainak és a rendőrök orra alá.

Delmagyar.hu

A férfinak már korábban be kellett volna vonulnia a börtönbe letölteni 1,5 éves jogerős büntetését, ám ő ezt nem tette meg, bujkált a hatóságok elöl és ezen idő alatt sem tétlenkedett, több vagyon elleni bűncselekményt követett el.

Az elfogott férfi terhére róható 21 bűncselekmény, köztük két kocsma betörés, számos külterületi fosztogatás, valamint a bereklaposi és nagynyomási zártkert ingatlanok sérelmére elkövetett lopások is.

Az elfogott fiatalember néhány kiló szaloncukortól a három hektó pálinkáig, a láncfűrésztől a komplett horgászfelszerelésig, a légfegyvertől a szerszámgépekig válogatás nélkül tulajdonította el a betörésekkor talált értékeket, szinte minden felkeltette a hívatlan látogató érdeklődését. A rendőrség most azokat a vevőket keresi, akik ezeket megvásárolták - tudta meg a delmagyar.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!