Szentes és környéke

2012.05.16. 21:28

200 milliós csalás - folytatódik a per

Szentes - A városi bíróságon az elmúlt két napon a tanúkat hallgatták meg annak a 200 milliós csalásnak az ügyében, amelynek két szentesi vádlottja van.

Munkatársunktól

Megírtuk: a büntetlen előéletű F.-né D. Erika és S. Tünde Ágnes 2007–2009 között az USA-ban bejegyzett Wolf Paper Group Inc. magyarországi képviseleteként Szentesen a For Hause Kft.-t üzemeltette. A hiszékeny befektetőknek azt ígérték, hogy árveréseken rendkívül nagy értékű, végrehajtás alá vont ingatlanokat szereznek meg olcsón, majd azokat nagy haszonnal eladják. Ügyfeleiknek pár hónap alatt 20–30, de néhány esetben 60–92 százalékos hozamot ígértek. A két év alatt 50 embertől összesen mintegy 200 millió forintot vettek át – volt, akitől néhány százezret, de az egyik sértettől például közel 36 milliót. A vád szerint a társaságnak sem vagyona, sem bevétele nem volt ahhoz, hogy a befektetett összegeket visszafizesse, így a sértetteket tévedésbe ejtették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!