Szentes és környéke

2012.05.07. 23:39

Kiséri napok - két héten át

Szentes, Kisér - Idén rendhagyó módon két teljes hetet töltenek meg a szervezők a XVI. Kiséri Napok programjaival.

Munkatársunktól

Szerdán a bölcsődében [namelink name="Kárász Eszter"] színművésznő Dalolka című programjával lepi meg a kicsiket. Szombaton 9.30-kor a Nagyörvény utcai Família ABC parkolójában a Cók-Mók Társulat az Irány Meseerdő! című interaktív gyermekműsorával és meglepetésekkel várja a kicsiket és nagyobbakat. Akik kitartanak, és követik a társulatot a Deka élelmiszerüzlet elé, számos játék után méltóvá válhatnak a Szentes Toldija címre is.

Május 16-án a Szent Anna utcai óvoda egész napos programmal emlékezik meg a madarak és fák napjáról. A nagyobbak sem maradnak hasznos program nélkül: május 17-én fél 8-tól rendhagyó órán [namelink name="Kánvási Katalin"] közgazdász a vagyonképzésről, a pénzügyi intelligenciáról beszél a Zsoldos-középiskola diákjainak. Május 19-én az egykori Háziipari Szövetkezet dolgozóinak találkozójára kerül sor. A szervezők még fogadják a jelentkezéseket a 20/983-7226-os telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen. A rendezvénysorozat május 20-án 9.30-kor zárul a Farkas Antal utcai díszkútnál.

Címkék#Szentes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!