Szentes és környéke

2015.09.03. 21:38

Megújul a Szentesi Járási Hivatal

A hivatalban a kormányablak kialakítása és a Kossuth tér 6. szám alatti épület akadálymentesítése, valamint a hivatal használatában lévő épületrész felújítása június 29-én kezdődött.

Imre Péter

– Arra törekedtünk, hogy az épületünk felújítása az ügyfeleket a legkevésbé zavarja. Az okmányirodai szolgáltatások folyamatosak, változatlan helyszínen. A nagyobb zajjal, porral járó munkákat hétvégén és ügyfélfogadási időn kívül végzi a kivitelező – közölte érdeklődésünkre Tóth Flórián, a Szentesi Járási Hivatal vezetője.

A hivatalban a kormányablak kialakítása és a Kossuth tér 6. szám alatti épület akadálymentesítése, valamint a hivatal használatában lévő épületrész felújítása június 29-én kezdődött. Az építési munkák szeptember 30-áig elkészülnek, az okmányiroda 6 helyiségének egybebontásával, átépítésével létrehozott kormányablakot szeptember 16-án és 17-én bútorozzák, míg az épületgépészeti feladatok az informatikai rendszer átszerelésével érnek véget, várhatóan szeptember 24–25-én.

A beruházás hazai és uniós forrásból valósul meg, 78,5 millió forintból, amelyből az Európai Unió része 11 millió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!