Szentes és környéke

2016.07.26. 12:48

Ingyenes lesz az élményrészleg

Szentes - Augusztustól nem kell külön jegyet venni a szentesi strand élményrészlegébe, a mentősök évente 15 ezer forintos bérletet vásárolhatnak. Ha összefog négy barát, olcsóbban mehet be csobbanni. Ezekről is döntött a képviselő-testület.

Králik Emese

Azok a sportegyesületek, amelyek a szentesi üdülőközponttal kötött szerződés alapján oktatnak úszást a létesítményben, augusztus 1-jétől 1200 forintért vehetnek 20 alkalmas kísérőbérletet. Ez azt jelenti, hogy azok a szülők, akiknek kicsi a gyermekük, ezért segíteni kell neki az átöltözésben, ennyiért juthatnak be az öltözőig. Jövő hónaptól ugyancsak kedvezményesen mehetnek be a mentősök. Eddig csak a fegyveres erők tagjai vásárolhattak 15 ezer forintos éves bérletet, most már a mentőszolgálat dolgozói is.


– Az élményrészleg látogatása külön jeggyel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a csúszdajegy viszont igen – ezt [namelink name="Szirbik Imre"] polgármester mondta. Eddig az 1-es zónába, azaz a kültéri és a fedett 50 méteres medencébe egy felnőtt 1000 forintért mehetett be. Ha az élménymedencéket is használni szerette volna, még 400 forintot kellett fizetni. Augusztustól az utóbbi költséggel már nem kell számolniuk a vendégeknek. A csúszdajegyet idén vezették be, 250 forintért korlátlanul használható mindhárom. A tarifa marad, nem sokallják a látogatók, hangzott el az ülésen.

 

Egy 250 forintos jegyért akár egész nap csúszkálhatnak.  Ennél csak drágább tarifákat láttuk az interneten. Fotó: Králik Emese

Egy 250 forintos jegyért akár egész nap csúszkálhatnak. Ennél csak drágább tarifákat láttuk az interneten. Fotó: Králik Emese

– Egy optimális, nagyon jó szezonban 3 millió forint bevételt hozhat a csúszdajegy, ennyi esne ki, ha lemondanánk róla – közölte [namelink name="Márton Mária"] ügyvezető. [namelink name="Rébeli Szabó Tamás"] képviselő javasolta: ha egyszerre négy, 25 év alatti fiatal vált belépőt, kapjon kedvezményt. A testület rábólintott az ötletre, de a négyfős jegy áráról még nem döntöttek. A grémium arról is határozott, hogy a létesítmény nevének mindkét profilját tükrözni kell, ezért ezentúl Szentesi Sport- és Üdülőközpontnak hívják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!