Szentes és környéke

2014.01.24. 18:57

30 milliós fejlesztés a szentesi rendelőben

Szentes - Uniós pályázatból vásárolt lézer diagnosztikai és műtéti eszközállományt a kiséri állatorvosi rendelő. Az ünnepélyes átadáson Ujhelyi István, a parlament alelnöke elmondta: az Európai Parlamentbe készülő képviselőjelöltként számára különösen fontos egy sikeres uniós projekt megvalósulása.

Králik Emese

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A kiséri rendelő az idén már negyedszer megszervezett állatorvosi konferenciával Szentes hírnevét is öregbíti – jelentette ki a politikus. A fejlesztést és a gyógyító munkát Szirbik Imre polgármester is méltatta. A rendelő tulajdonosa, [namelink name="Dobos András"] az európai állatgyógyászatban rangot szerzett, tíz éve létesített rendelő múltjáról, a fejlődéséről tett említést. [namelink name="Balla Zsolt"] egyetemi adjunktus úgy fogalmazott: a 30 milliós beruházás azért egyedülálló, mert magánkezdeményezésből valósult meg, általa nagyon precíz diagnózist állíthatnak fel, illetve terápiát alkalmazhatnak a rendelő szakemberei.

Precíz diagnózist kapnak a kiséri rendelő négylábú páciensei. Fotó: Králik Emese

Precíz diagnózist kapnak a kiséri rendelő négylábú páciensei. Fotó: Králik Emese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!