Szentes és környéke

2019.02.12. 16:56

András észre sem vette, hogy nyert: hivatásos gépkocsivezetőé lett a 30 ezres Mol-kártya

Fábiánsebestyéni előfizetőnk, Németh András még soha semmilyen játékban nem nyert. Most azonban ráköszöntött a szerencse, 30 ezer forinttal feltöltött Mol-kártyát vehetett át. Ő az öt nyertesünk egyike.

Kovács Erika

– Én észre sem vettem, hogy a nyertesek között vagyok. A feleségem kérdezte, hogy nem vettem-e észre valamit az újságban, amikor átnéztem. Simán átlapoztam azt az oldalt, hiszen mi soha nem szoktunk nyerni – mondta Németh András. Fábiánsebestyéni olvasónk már harminc éve előfizetőnk. Mol-partnerkártyát igényelt, így részt vett a sorsoláson. Fortuna jóvoltából ő nyerte meg az egyik Mol Group Gift ajándékkártyát, amellyel 30 ezer forint értékben tankolhat.


– 30 éve járatjuk a Délmagyarországot. Reggel fél 6-kor, de legkésőbb 6 óráig megérkezik az újság. Nekem akkor már csak annyi időm van, hogy átlapozzam, aztán megyek dolgozni. Ha hazajövök a munkából, pihenésképpen újból a kezembe veszem a Délmagyarországot. Olyan is volt, hogy csak hétvégén értem rá olvasni, akkor aztán átböngésztem az egész heti termést. 

Németh András a következő tankolásnál már az ajándékkártyát használja. Fotó: Kovács Erika

Németh András a következő tankolásnál már az ajándékkártyát használja. Fotó: Kovács Erika

András a Kinizsi 2000 Zrt. gépkocsivezetője, traktorosa. Felesége pedig otthon van, kisebbik gyermeküket ápolja.


– Amikor a férjem elmegy dolgozni, lecsapok az újságra. Leülök a konyhaasztalhoz, és kiolvasom egy kávé mellett – mondta a felesége, Margitka. 


– Hátulról kezdem az olvasást, az időjárással, aztán mindent elolvasok, ami érdekel. A magazinokat is nagyon szeretem, a kedvencem a Gasztro, illetve a Lakás és Kert. A Gasztromagazin receptjei közül többet már elkészítettem, és nagy sikert arattam velük a családban. Ami tetszik, azt kivágom és elteszem.

Margitka eltette azt a kivágást is, ahol a 30 ezres kártya nyerteseit közöltük.


– Nagyon jól jön a benzinpénz. Messzire ugyan nem járunk, de itt, a faluban is csak használja az ember az autót. Szentesen intézzük a nagybevásárlásokat, gyógyszert íratunk, illetve más dolgokat intézünk – mondta a férj. Margitka azt is elárulta, most már lapunk többi játékát is figyelik. Pályáznak, hátha megint szerencséjük lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!