Szentes és környéke

2009.09.03. 22:24

Bottal ütik a gránátos merénylő nyomát

Szentes - Visszavonta a rendőrség a 100 ezer forintos nyomravezetői díjat a szentesi jegyző házánál történt kézigránátos robbantás ügyében. A merénylőt nem találták meg.

Munkatársunktól

Lapunkban többször megírtuk, hogy 2006. augusztus 22-én éjszaka kézigránátot dobtak a szentesi jegyző Tóth József utcai házára. Sztantics Csaba egész családja otthon volt, de senki sem sérült meg a támadásban. Ebben az utcában lakik [namelink name="Szirbik Imre"] polgármester is. A robbantás egy hónappal azután történt, hogy Koncz Judit nyomtalanul eltűnt. A szentesi közvélemény összefüggést látott a 26 éves szentesi nő eltűnése és a robbantás között. A rendőrség a robbantás napján 100 ezer forint jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A jegyző a támadás után nem kért rendőri védelmet. A helyszínen megtalálták a kézigránát elsütő karját a helyszínen, amelyről DNS-mintát vettek, de ezzel sem sikerült a merénylő nyomára jutni. Értékelhető adatok, nyomok híján 2006 októberében lezárta a vizsgálatot a rendőrség, tegnap pedig a megyei főkapitány visszavonta a 100 ezer forintos nyomravezetői díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!