Szentes és környéke

2019.05.17. 13:05

Elárasztotta a víz egy szentesi társasház pincéjét

A tűzoltókat riasztották, kiszivattyúzták a vizet.

Megsérült vízvezeték miatt riasztották a szentesi tűzoltókat csütörtökön délután. Egy Bacsó Béla utcai társasház pincéjét árasztotta el a víz, melyet a tűzoltók szivattyúval távolítottak el. A gyors beavatkozásnak köszönhetően nem keletkezett komolyabb anyagi kár az épületben - tudtuk meg a katasztrófavédelem honlapjáról.


Nem csak Szentesen volt dolguk a tűzoltóknak: lehasadt egy nagy méretű fa ága csütörtökön Vásárhelyen, az Árpád utcában. A faág a gyalogosok és az autósok forgalmát is veszélyeztette, a lakosok a tűzoltók segítségét kérték. A város hivatásos egysége motoros láncfűrész segítségével távolította el a veszélyes ágat, ennek köszönhetően a forgalom rövid idő alatt helyreállt az érintett útszakaszon. Szegeden pedig kerítésre dőlt egy fa a Szamos utcában, a műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!