Szentes és környéke

2019.03.28. 20:13

Elektromos töltőállomás lesz Szentesen

Az előzetes igényfelméréseket és a közművesítettséget figyelembe véve három helyen épülhet kétfejes töltőoszlop, derült ki a csütörtöki testületi ülésen.

Majzik Attila

Újabb öt éven át, 2024-ig Rakk László lesz a szentesi Sportközpont vezetője. A jelenleg is ezt a pozíciót betöltő szakember egyedüli pályázó volt a posztra. Rakk László terveiről elmondta, szeretné növelni az általa vezetett intézmény hatékonyságát, a szolgáltatás színvonalát pedig megőrizni, és ha lehet, emelni is. Szóba került a bevételek növelése is, ehhez egy sportszálló nagy segítséget jelentene, mondta el az intézményvezető.


Az ülésen döntöttek arról is, hogy elektromos töltőállomás épül a városban. Az előzetes igényfelméréseket és a közművesítettséget figyelembe véve három helyen épülhet kétfejes töltőoszlop: a ligetben, a kertvárosi tízemeletes melletti parkolóban és a Vásárhelyi úton, a Szentes Városi Szolgáltató Kft. parkolójában.


A képviselők arról is határoztak, hogy emléket állítanak a szentesi hősi halottaknak. Az első világháború centenáriuma alkalmából nyílik pályázati lehetőség új emlékművek emelésére, ezt megragadva szeretne Szentes a Hősök erdejében szobrot állítani a hősöknek. Az emlékmű a nemrég kialakított futópálya által körbevett területen kapna helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!