Szentes és környéke

2014.03.03. 21:08

Elfogták a szerszámos csalót

Szentes - Országos elfogatóparancsot bocsátott ki a Szentesi Rendőrkapitányság A. Ferenc lakcím nélküli férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint tavaly október végétől, több alkalommal, ismert szentesi vállalkozóra vagy önkormányzati cégre hivatkozva szerszámokat kért kölcsön rövid időre, amelyeket nem vitt vissza.

Munkatársunktól

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A 41 éves gyanúsítottat egy szolgálaton kívüli rendőr ismerte fel március 1-jén, szombaton a Kurca-parti településen: elfogta, majd értesítette a járőröket.

A. Ferenc részletes beismerő vallomást tett, 19 bűncselekményről számolt be a nyomozóknak. Szentes mellett Hódmezővásárhelyen, Csongrádon és Kunszentmártonon is csalt ki szerszámokat, mondvacsinált indokkal. Ellene csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon, és várhatóan gyorsított eljárással állítják bíróság elé. A szentesi kapitányság a korábban kibocsátott elfogatóparancsot visszavonta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!