Szentes és környéke

2016.10.27. 19:47

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött Mindszent és Szegvár között

A teljes útzár alatt a forgalmat földútra terelték.

Két személyautó és egy kisteherautó szenvedett balesetet a 4521-es úton, ahová a hódmezővásárhelyi és a szentesi tűzoltókat riasztották - tudtuk meg Molnár Krisztina tűzoltó főhadnagytól, a megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől. A hivatásos egységek munkáját a mindszenti önkéntes raj is segítette. A tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Egy ember könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.


17.56: Három gépkocsi ütközött Szegvár és Mindszent között, a 4521-es úton, a 10-es kilométerkő után 500 méterrel - tájékoztatta portálunkat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Zajlik a helyszínelés, teljes az útzár, a forgalmat földútra terelik. Az elsődleges információk szerint súlyos sérült nincs. A megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: munkatársait csak áramtalanításhoz hívták ki, autóból nem kellett sérültet kiszabadítani.


Korábban írtuk:

17.40: A rendőrség sajtóügyeletese úgy tájékoztatta portálunkat: három gépkocsi ütközött össze. Amint további információhoz jutunk, frissítjük cikkünket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!