Szentes és környéke

2019.09.07. 20:55

Lopott bicikli tulajdonosát keresi a rendőrség Szentesen - fotó a kerékpárról

A rendelkezésre álló információk szerint a gyanúsítottak 2019 márciusában egy szentesi gyógyszertár elől vitték el a fekete-narancssárga színű, lángmintás, női vázas kétkerekűt.

A Szentesi Rendőrkapitányság "szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt" folytat nyomozást - olvastuk a rendőrség közleményében.


A rendelkezésre álló információk szerint a gyanúsítottak 2019 márciusában egy szentesi gyógyszertár elől vitték el a fekete-narancssárga színű, lángmintás, női vázas kétkerekűt. A 24 sebességes kerékpár egy fekete színű kosárral és csomagtartóval is fel van szerelve.

A Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy a képen látható bicikli tulajdonosa jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth L. utca 43.) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával vagy egyéb más okirattal. Telefonon is érdeklődhetnek a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!