Szentes és környéke

2019.01.03. 14:23

Máté Patrik 2019 első szentesi babája

Szentes - Az újév első babáját január 1-jén 10 óra 50 perckor hozta meg Szentesre a gólya.

M. A.

A Czibola családba érkezett az első szentesi újszülött 2019-ben. A kis Máté Patrik 3330 grammal és 54 centivel született meg Dr. Józsa Géza főorvos segítségével a Dr. Bugyi István Kórházban.


A családban már van egy kilenc éves nagylány, a szülőknek, Czibola Lajosnak és Nagy Katalinnak Máté Patrik az első közös gyermeke. Az új családtaggal majd hétfőn térhetnek haza a boldog szülők. A névválasztással kapcsolatban az édesanya elmondta, a Máté nevet ő, a Patrikot pedig az apuka választotta. Eredetileg Patrik Máté lett volna a sorrend, de aztán végül a Máté Patrik mellett döntöttek.

Megvárta az új évet. A kis Máté Patrik december 30-ra volt kiírva, de január elsején érkezett a Czibola családba. Fotó: Majzik Attila

Megvárta az új évet. A kis Máté Patrik december 30-ra volt kiírva, de január elsején érkezett a Czibola családba. Fotó: Majzik Attila

Az első szentesi babát és bolti eladóként dolgozó édesanyját Dr. Pásztor Imre, a kórház orvos igazgatója és [namelink name="Szirbik Imre"] polgármester mellett [namelink name="Mészáros Zoltán"], a Hunor-Coop elnök-vezérigazgatója is köszöntötte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!