Szentes és környéke

2013.06.20. 23:20

Mesterek a csempegyárban

Szentes - Több mint 30 szakember vett részt azon a szakmai napon, amelyet csütörtökön szervezett a szentesi HK-CERAM Kerámiagyártó Kft.

Munkatársunktól

A magyar–német tulajdonú, tűzálló kerámiából készült termékek tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkozó vállalkozás Szarvasi úti bemutatótermébe, majd az Ipartelepi úti gyárba invitálta a szakma képviselőit.

A szakemberek érdeklődéssel figyelték a munkafolyamatokat. Fotó:Králik Emese

A szakemberek érdeklődéssel figyelték a munkafolyamatokat.
Fotó: Králik Emese

Mindent Szentesről
A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

– A rendezvényünk célja az volt, hogy nyílt napot tartsunk azoknak a szakembereknek, akik a termékeinket beépítik a cserépkályhákba. Mintegy 100 kilométeres körből hívtuk meg a mestereket, akik megismerhették a tevékenységünket, technológiánkat, a vevőink és a minőség iránti elkötelezettségünket. Segítséget, lehetőséget nyújtunk nekik abban, hogy termékeink felhasználásával ők is egyre sikeresebbek legyenek – fogalmazott a cég szakembere, [namelink name="Patkós András"]. Délelőtt a bemutatkozásra, a termékismertetésre, illetve a marketingre vonatkozó előadásokat hallhattak, délután gyárlátogatáson vehettek részt a mesterek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!