Szentes és környéke

2016.01.08. 22:45

Móra József az új megyei képviselő

Csongrád megye, Szentes - Móra József kerül be a Csongrád Megyei Közgyűlésbe új képviselőként, a Magyar Szocialista Párt megyei elnökségének döntése alapján - tájékoztatta lapunkat Varga Péter frakcióvezető.

Munkatársunktól

Ezt a párt tudatta a területi választási bizottsággal is. Azért kellett most meghozni ezt a döntést, mert [namelink name="Simicz József"] képviselő, a megyei MSZP-frakció tagja elhunyt, a helyét be kell tölteni. A határozat formális volt, mert a párt listáján, amelyet a 2014-es önkormányzati választásra állított össze, [namelink name="Móra József"] következett. A szentesi politikus, aki tagja városa önkormányzati képviselő-testületének, korábban két cikluson át, 1998-tól 2006-ig már volt a megyei közgyűlés képviselője.

Ezzel a megye járásai közül a szentesinek lett a legerősebb a képviselete a húszfős közgyűlésben: Móra mellett [namelink name="Gémes László"] és [namelink name="Bozó Zoltán"] (Fidesz), [namelink name="Szirbik Imre"] (MSZP) és [namelink name="Szabó Zoltán Ferenc"] (Jobbik) alkotja a szentesi csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!