Szentes és környéke

2016.08.04. 13:00

Popey Hollywoodba készül

A Fast and furious, azaz a Halálos iramban 8. című hollywoodi szuperprodukcióban kapott egy szerepet a szentesi Sinka ,,Popey" Zsolt.

Munkatársunktól

Az erőember eddig is szokatlan teljesítményeiről és rekordjairól volt ismert, többek között vonatot, repülőgépet húzott el a fogával. A 2017 tavaszán a mozikba kerülő film következő epizódjában is testhezálló jelenete lesz: két, több száz lóerős drift autót – egy Mustangot és egy Challengert – tart majd vissza a karjaival segítők és kaszkadőrök nélkül.


Az erőember azt mondta, mintegy 15 perces szerepe lesz, hamarosan Los Angelesbe repül forgatni, a moziban Vin Diesellel láthatjuk majd együtt. A budapesti Gellérthegyen a közelmúltban vettek fel a filmhez egy úgynevezett trailert, azaz figyelemfelkeltő előzetest. Zsolt elmondta, hogy komoly szerepet kap majd egy Gru nevű kutya, amely félelmetes külseje ellenére csupa szív és jóindulatú.


Mostanában csak látogatóba tér haza, családjával Szentes és Dubaj között ingázik, karrierje az arab országba szólította. A szentesiek szombaton 10 órától láthatják egy szabadedzését a sportcsarnoknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!