Szentes és környéke

2009.03.30. 00:03

Szájer József: Rossz a hírünk Európában

Szentes: – Ha nem vagyunk az Európai Unió tagjai, Magyarországon államcsőd következett volna be, és sajnos ez nem egy befejezett történet – mondta tegnap szentesi sajtótájékoztatóján Szájer József.

Munkatársunktól

A Fidesz uniós parlamenti küldöttségének vezetője szerint Brüsszelben sokan csodálkoznak azon, hogyan lettünk a térség éllovasából sereghajtók. Szájer szerint rossz hírünk van, bizalmatlanok Magyarországgal szemben Európában, aminek hátterében szerinte az áll, hogy a csatlakozás adta lehetőségeket eljátszotta a szocialista kormányzat. Arra a kérdésre, hogy Becsey Zsolt miért került le az uniós képviselőjelöltek listájáról, Szájer József azt válaszolta: Becsey kiválóan dolgozott, ő személyesen elégedett volt a teljesítményével, de a Fidesz vezetése úgy döntött, más tehetséges politikust jelöl. Elhangzott: a Fidesz uniós választási programját néhány héten belül nyilvánosságra hozzák. Szájer József tegnap nemcsak Szentesen, de Szegeden is tartott sajtótájékoztatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!