Szentes és környéke

2011.09.18. 20:56

Szentesen is szurkolnak Tarsoly Arnoldnak az X-Faktorban

Szentes - Tarsoly Arnold két éve érettségizett a szentesi gimnáziumban, ahol meghatározó élmények érték. Legutóbb az X-Faktorban láthatták a szentesiek. Célja, hogy minél többen megismerjék, és így lehetőségek nyíljanak meg előtte.

Králik Emese

[namelink name="Tarsoly Arnold"] talán nem ismeretlen a tévénézők előtt. A vésztői fiatalember két éve szerepelt az Álom.net című filmben, tavaly a ValóVilág villájába szeretett volna beköltözni, de nem kapott elég szavazatot, idén pedig az X-Faktor selejtezőjében bukkant fel. A zsűritagokat nem a hangjával győzte meg, hanem pimasz, érdekes személyisége tetszett meg nekik, így a fiatalember továbbjutott a második válogatón.

Az X-factor színpadánTarsoly Arnold. Fotó: RTL Klub

Az X-Faktor színpadánTarsoly Arnold.
Fotó: RTL Klub

– A szentesi Horváth Mihály Gimnázium az ország legcsaládiasabb tanintézménye, nemcsak tudást adott, hanem emberségre is tanított – tudtuk meg Arnoldtól. – Az ott töltött négy év alatt sok dologban változott a gondolkodásmódom. Legfőképp abban, hogy mindenre nyitottnak kell lennie az embernek. Sok fesztiválon, versenyen, programon vehettem részt. A francia csoporttal – [namelink name="Bácskainé Fazekas Márta"] nyelvtanár vezetésével –, az osztályfőnökömmel, Szurmik Zoltánnal és a zenetanárommal, Majtényi Andrással több európai országban is bemutathattuk francia nyelvű darabjainkat. Természetesen a gimi megalapozta a színház- és médiaismeretem alapjait. Felejthetetlen élményeket és életre szóló barátságokat hozott a 2005–2009-es időszak – magyarázta a fiatalember, aki azt is elmondta: az érettségi után Budapestre került a Keleti István Művészeti Szakképző Iskolába, és egy ideig az Új Színház stúdiós növendéke volt. Jelenleg tanul, és mellette a zenével foglalkozik.

– Hétéves koromban kezdtem a színjátszást, 10 évesen énekkaros lettem. A gimiben a kettő még jobban összekapcsolódott, mert a daraboknak szinte 100 százaléka zenés volt. Beiratkoztam a szentesi Lajtha László Zeneiskolába, magánének szakra, hogy minél többet hozzak ki magamból. Manapság inkább a zenével szeretnék többet foglalkozni, de egy-egy kínálkozó filmes vagy színházi lehetőséget is megragadnék – hangoztatta Tarsoly Arnold. Az X-Faktorban továbbjutott a második válogatón, de azt, hogy a következő adásban mit ad elő, még nem szeretné elárulni. A műsorban azt a lehetőséget látja, hogy az emberek megismerik a személyét és a hangját, ami ugródeszka lehet ahhoz, hogy beinduljon a zenei karrierje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!