Szentes és környéke

2014.08.05. 22:29

Szirbik Imre a baloldal polgármesterjelöltje

Szentes - Az MSZP, az Együtt és a DK közös polgármesterjelöltje Szirbik Imre lesz a helyhatósági választáson – jelentették be kedden Szentesen.

Munkatársunktól

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

– Húsz év után nem biztos, hogy be kell mutatkozni. A várost vezetni nehéz, de felemelő feladat. Pártokat képviselünk, de elsősorban szentesiek vagyunk. A többi pártra nem ellenségként tekintünk, hanem partnerekként. A kampány során kerüljük majd a személyeskedést, sportszerű küzdelmet várunk. Ne feledjük: a választás után is itt kell élnünk, együtt – fogalmazott Szirbik a sajtótájékoztatón.

A baloldal a képviselőjelölteket is bemutatta. Az őszi választáson [namelink name="Kalamusz Endre"], [namelink name="Hornyik László"], [namelink name="Kiss Csaba"], [namelink name="Demeter Attila"], [namelink name="Móra József"], [namelink name="Stern Sándor"], [namelink name="Krausz Jánosné"], [namelink name="Ollai Istvánné"], [namelink name="Pásztor Antal"] és [namelink name="Szűcs Lajos"] méretteti meg magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!