Szentes és környéke

2019.07.09. 14:02

Új elnök vezeti a Szentes-Csongrád Rotary Clubot

A Szentes-Csongrád Rotary Club a mozgalomban kialakult hagyomány szerint évente új elnököt választ a csoport irányítására, a 14. éve regnáló helyi szervezet 14. vezetője Tóth Sándorné lett.

M.A.

Az Elnöki Lánc új birtokosa 2014 óta tagja a mozgalomnak. Lapunknak elmondta, nagy megtiszteltetés számára, hogy őt választották vezetővé.


– Hirtelen kicsit megijedtem a feladattól, de egyben nagyon örülök is neki. Az győzött meg, hogy megbíztak bennem, elfogadtak – beszélt érzéseiről az új elnök asszony.

Tyúkanyóként vigyáz a gyerekekre Tóth Sándorné. Elnökként a rotarys tábor lebonyolítása volt az első feladata. FOTÓ: MAJZIK ATTILA

Tyúkanyóként vigyáz a gyerekekre Tóth Sándorné. Elnökként a rotarys tábor lebonyolítása volt az első feladata. FOTÓ: MAJZIK ATTILA

Elnökként elmondása szerint a legnagyobb munka az éves feladatok megszervezése, koordinálása. A fő vonal termé­szetesen továbbra is a jótékonykodás, például a tehetséges fia­­talok támogatása, hogy jó helyre és jó célra kerüljön a segítségük.


– Kicsit tartanak tőlünk, gazdagok gyülekezetének, szabadkőműveseknek meg efféléknek nevezik a rotarysokat, pedig mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más. Van, aki többet tett le az asztalra, de így többet is tud adni a közösségnek. Abban vagyunk mások, hogy mi adni szeretnénk az embereknek – fogalmazta meg céljaikat.

A tervekkel kapcsolatban el­­mondta, a korábbi évek színvo­nalának megőrzése a cél, ezen­felül szeretné elérni, hogy a Kurca-parton vagy a Hősök er­­dejében készítsenek egy pihenőhelyet, ahol le lehet ülni, piknikezni, beszélgetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!