Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

100 négyzetméteres épület lángolt Derekegyházán - fotók

A tűzhöz a szentesi, a hódmezővásárhelyi és az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották.
Teljes terjedelmében égett egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű melléképület csütörtökön a Csongrád megyei Derekegyház József Attila utcájában. A tűzhöz a szentesi, a hódmezővásárhelyi és az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik közös erővel, több oldalról támadva, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, hat vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg. - tudtuk meg a Katasztrófavédelemtől.
100 négyzetméteres épület lángolt Derekegyházán. Fotó: Donka Ferenc - GALÉRIA

Korábban írtuk:

Lángol egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű épület csütörtök délelőtt a Csongrád megyei Derekegyház József Attila utcájában. A tűzhöz a szentesi, a hódmezővásárhelyi és az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották, a helyszínre érkező első egységek megkezdték a lángok oltását. - írja a Katasztrófavédelem.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olívia, Kornélia és Izabella nagy örömet hozott Szentesre - Hármas ikrek születtek a Varga családba

Olívia, Kornélia és Izabella nagy örömet hozott Szentesre - Hármas ikrek születtek a Varga családba
A gólya is belefáradt, annyit fordult mostanában a Varga család háza felett. Évekig tartó próbálkozás után érkezett két éve Liliána, most pedig hármas ikreik születtek. Tovább olvasom