Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

30 milliós fejlesztés a szentesi rendelőben

Szentes - Uniós pályázatból vásárolt lézer diagnosztikai és műtéti eszközállományt a kiséri állatorvosi rendelő. Az ünnepélyes átadáson Ujhelyi István, a parlament alelnöke elmondta: az Európai Parlamentbe készülő képviselőjelöltként számára különösen fontos egy sikeres uniós projekt megvalósulása.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A kiséri rendelő az idén már negyedszer megszervezett állatorvosi konferenciával Szentes hírnevét is öregbíti – jelentette ki a politikus. A fejlesztést és a gyógyító munkát Szirbik Imre polgármester is méltatta. A rendelő tulajdonosa, Dobos András az európai állatgyógyászatban rangot szerzett, tíz éve létesített rendelő múltjáról, a fejlődéséről tett említést. Balla Zsolt egyetemi adjunktus úgy fogalmazott: a 30 milliós beruházás azért egyedülálló, mert magánkezdeményezésből valósult meg, általa nagyon precíz diagnózist állíthatnak fel, illetve terápiát alkalmazhatnak a rendelő szakemberei.

Precíz diagnózist kapnak a kiséri rendelő négylábú páciensei. Fotó: Králik Emese
Precíz diagnózist kapnak a kiséri rendelő négylábú páciensei. Fotó: Králik Emese

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszatértek a katonák Szarajevóból

A 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred csütörtökön rendezte meg az MH EUFOR-13 kontingensének visszafogadási ünnepségét. Tovább olvasom