Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

A bevándorlás a legfontosabb kérdés

A közelgő Európa Parlamenti választások kapcsán tartott előadást a szentesi művelődési házban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.
A fórum előtt Farkas Sándor országgyűlési képviselő, az agrártárca miniszterhelyettese és Gémes László megyei képviselő társaságában tartott sajtótájékoztatót a biztonságpolitikai szakértő. Itt elhangzott, az összejövetelt figyelemfelkeltésnek is szánják. - A bevándorlásnál jelenleg nincs fontosabb kérdés az Európai Unióban. Arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogyan érinti ez a vidéken élő embereket - fogalmazott Farkas Sándor.

Nógrádi György kitért egy nemrég Szentesen készült tévéinterjúra is. A felvételen a város polgármestere, Szirbik Imre beszélt többek között az európai helyzetről is. Ezzel kapcsolatban a biztonságpolitikai szakértő megjegyezte, örömmel vette volna, ha a polgármester ellátogat a fórumra, mert szívesen válaszolt volna a kérdéseire, illetve kiigazította volna a felvételen elhangzott ténybeli pontatlanságait.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ecsettel is jól bánik a szentesi sebész

Az ecsettel is jól bánik a szentesi sebész
Első önálló kiállításával Szegváron mutatkozott be egy fiatal szentesi sebész. Sallai Dániel számára munka után az igazi kikapcsolódást, felfrissülést a képzőművészet jelenti. Tovább olvasom