Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

A Kiss Bálintban is gyűjtik a cipősdobozokat

Szentes - Megnyílt a gyűjtőpont a Kiss Bálint Református Iskolában, ott is várják a rászorulók ünnepét szebbé tevő karácsonyi ajándékokat.
A Kiss Bálint Református Általános Iskola 2012-ben csatlakozott az országos kezdeményezéshez, melyben karácsonyi ajándék cipősdobozokat készítenek rászoruló gyermekek számára. Az iskolában a Magyar Református Szeretetszolgálat hivatalos gyűjtőpontján december 15-ig szeretettel várják a cipősdobozba csomagolt ajándékokat. A beérkezett csomagokat magyarországi, erdélyi, felvidéki és kárpátaljai rászoruló gyerekeknek juttatja el a Magyar Református Szeretetszolgálat.

A csomagokba a szeretet és a törődés mellé tehetünk nem romlandó édességet, írószert, játékot, könyvet, tisztálkodási szereket, sapkát, sálat és egy kedves üzenetet is.

Fontos, hogy külön csomagolják be a doboz alját és tetejét, hogy nyitható legyen, illetve tüntessék fel, milyen korú és nemű gyermeknek készült a csomag.

A cipősdobozokat az iskola portáján lehet leadni munkanapokon 8 és 16 óra között.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel kétszerannyi kisgyermek született a faluban, mint az előző években - 19 babafát ültettek el Derekegyházon

Közel kétszerannyi kisgyermek született a faluban, mint az előző években - 19 babafát ültettek el Derekegyházon
Lassan kis erdő lesz a babafákból Derekegyházon. Idén újabb 19 fát ültettek a település Nagymágocs felőli végén az elmúlt egy évben született gyermekek tiszteletére. Tovább olvasom