Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 13°C Még több cikk.

Átadták a Boros-díjakat - kiváló diákokat jutalmaztak a szentesi megyeházán

A végzős évfolyam legkiválóbb diákjait ismerték el a Boros-díjjal. Idén öt fiatalt díjaztak a Megyeházán rendezett ünnepségen.

A hagyományokhoz híven idén is március 14-én adták át a Boros-díjakat Szentesen, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban. Az elismerést még az 1990/91-es tanévben alapította a Boros Sámuel Szakgimnázium és Szakközépiskola pedagógus-közössége. A díjat azok a tanulók kaphatják meg, akik tanulmányi- és versenyeredményeikkel például szolgálnak diáktársaiknak, a Közösségi díjat pedig az a diák, aki önkéntesen vállalt feladataiban volt példamutató.
Átadták a Boros-díjakat Szentesen - GALÉRIA. Fotó: Majzik Attila

Az egykori Boros-díjasok visszaemlékezései és az ünnepi műsor után idén Juhász Tamara, Rehák Melinda, Csák Gergő és Antal Boglárka vehette át a „közgések" legnagyobb elismerését, Böszörményi Ákos pedig Közösségi díjat kapott.

Az átadó után Rehák Melinda lapunknak elmondta, nagyon boldog, hogy megkapta ezt az elismerést. – Nagy kitüntetés ez, de keményen megdolgoztam, sokat tanultam érte. Leginkább Bánszki Zsuzsanna tanárnőnek és Pósáné Puskás Nikolettnek vagyok hálás, nagyon sokat segítséget kaptam tőlük. – mondta el a friss Boros-díjas, aki ősszel Szegeden szeretne továbbtanulni pénzügyi vonalon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ki süt tortát a cukrásznak?

Ki süt tortát a cukrásznak?
Manapság is minden reggel nyolcra bemegy a cukrászdába Füsti-Molnár Lajos. Tovább olvasom