Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Bővül a szentesi kamera-rendszer

Szentes - A térfigyelő kamerák jelenléte visszatartja a bűnözőket, a belvárosban például érezhetően nőtt a közbiztonság – számolt be Balogh Szabó Imre rendőrkapitány a múlt heti testületi ülésen.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

Szentesen és a fejlesztésben hozzá társult Eperjesen összesen 23 eszköz működik tavaly nyár óta. A két önkormányzat erre akkor 25 millió forintot költött, tapasztalatok szerint a lakosok megszokták a kamerákat, és még továbbiakat szeretnének. A beszámoló szerint ez négy helyszínen a legsürgetőbb. A Hajnal utca és a Szelevényi út kereszteződésében, a Koszta és Zrínyi utca találkozásánál, a Szent Imre herceg és a Szent Anna utca kereszteződésében, illetve a Deák–Dósai csomópontban. A város erre 5 milliót szán, decemberig elkészül a hálózatfejlesztés. A következő lépés jövőre a Jókai utcai Hunor Coop Áruház környéke, az autóbusz-állomás nyugati része, valamint az Arany János utca és a Klauzál utca kereszteződése lesz.

Olvasóink írták

  • 1. zebradns 2013. október 01. 14:16
    „A Kisér utca és az Akácfa utca kereszteződésébe se ártana egy. Nem győznék kapkodni a fejüket a figyelők a sok fémszállító miatt...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kulcs helyi értékeinkhez: postatörténeti kiállítás

Szentes számos olyan látnivalóval büszkélkedhet, amely miatt felkeresik a várost a turisták. Tovább olvasom