Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Döntés a választási bizottságról

Egyhangú voksolással került be a helyi választási bizottságba minden jelölt a szentesi képviselő-testület tegnap délutáni rendkívüli ülésén.
Egyhangú voksolással került be a helyi választási bizottságba minden jelölt a szentesi képviselő-testület tegnap délutáni rendkívüli ülésén. A grémium elnöke Fábján Sándor, a MÁV logisztikai központjának szentesi raktárvezetője lett. A bizottság tagjai: Hojcsi Pál nyugalmazott középiskolai igazgató, dr. Jelenfi Anna ügyvéd, a póttag pedig Varga Sándor, a városellátó intézmény vezetője. A cigány és a görög kisebbségi helyhatósági választást a Petőfi Sándor Általános Iskolában bonyolítják le.
A szavazatszámláló bizottság tagjainak választották tegnap Négyesi Jánost, Hyc Zoltánnét, Király Józsefet, Kósa Imrénét és Szabó Pétert, Molnár Árpád Ignácné póttag lett. Móra József szocialista párti képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy a civil szervezet lapunkban megjelent képviselőjelöltjei között van Szabó Péter. Tisztázni kell – ezt a fideszes Rébeli Sz. Tamás is kérte –, hogy a bizottságba megválasztott Szabó Péter azonos-e a képviselő-aspiránssal, vagy csak névazonosságról van szó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adomány a szentesi rászorulóknak

Nem üres kézzel jött haza Hollandiából a szentesi születésű Hargitai Judit, aki kapcsolatai révén… Tovább olvasom