Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Ezrek voltak a szentesi expón

Az elmúlt évekhez képest kivételesen jól sikerült az idei Szentes Expó: a kereskedelmi kiállításra ezrek voltak kíváncsiak. Hasznos információkhoz juthattak a látogatók, és konkrét üzletek is köttettek.
Német vásárló vitt haza magyar bútort Szentesről, néhányan lakást vásároltak, mások biztosítást kötöttek, és akadt, aki luxusautót bérelt esküvőre. Az érdeklődők számát jelzi, hogy a cégek kinyilvánították szándékukat: jövőre is eljönnek az expóra – nyilatkozták a vásár szervezői. Berényiné Sarkadi Zsuzsa és Sipos Szabó Judit is úgy vélte, hogy az idei expó kiválóra sikeredett, s ebben közrejátszott az is, hogy a hét végén nem volt más tömegeket vonzó rendezvény a városban. Igaz, Makón hasonló vásárt tartottak ugyanebben az időpontban, de ez nem vetette vissza a forgalmat.

Az ingyenes belépés lehetősége is növelte az érdeklődők számát – mondta Ötvös Mihályné. A Bolt az egészséghez nevű üzlet tulajdonosa válogatott egészséges élelmiszereket hozott a vásárra, ezekre kíváncsiak voltak orvosok is. A flavonoidot tartalmazó gyümölcskávé népszerűvé vált, csakúgy, mint a csokis csíramálé, a friss saláta. Ugyancsak vonzónak bizonyult a három nap alatt az ételallergiában szenvedőknek szóló kínálat, a vásár látogatói megismerkedhettek azzal a készülékkel, melynek segítségével jutányos áron készíthető otthon szójatej vagy zabtej. A

z előadások között a leglátogatottabb is az lett, melynek az egészséges táplálkozás volt a témája – mondták a szervezők. Az autók iránti érdeklődés is megmutatkozott, csakúgy, mint a különböző műszaki cikkek iránti kereslet. Az építőanyagokat forgalmazó és a nyílászárókat gyártó vállalatnak is használt, hogy a belvárosban állította ki a termékeket. A három napig tartó rendezvény ugyanakkor egyfajta társasági összejövetellé vált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Szentes Expó a verseny pillanatképe

Konkurencia nélkül nyugodtabban alszunk, de rosszabbul élünk – ezzel a vállalkozóknak szóló… Tovább olvasom