Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Falunap Aradszkyval és Takács Nikolasszal

Árpádhalom - A Gróf Károlyi Ferdinanda Falufejlesztő Közhasznú Egyesület és partnerei második alkalommal rendezik meg az iskola parkjában a falunapokat és a csörögesütő fesztivált.
A szombaton 8 órakor kezdődő programok között arcfestés, kézműveskedés és sport is lesz. 18 órakor az árpádhalmi asszonyok, majd zenés paródiával a fiatalok lépnek föl. Díszpolgári címet adományoznak, elismeréseket adnak át, 20 órától pedig Aradszky László lesz a sztárvendég. A Gazsó-Szűcs zenekar késő estig húzza a talpalávalót.

Vasárnap a Grimm-Busz Színház szórakoztatja a gyerekeket, a nagyobbakat hagyományőrző bemutató, sörivó verseny és citerazene várja. 19 órától a Maya trió operettdalokkal lép föl. A zárónap sem telik el sztárvendég nélkül: 20 órától Takács Nikolasé a színpad. A rendezvényen a fő támogató, az Alsó-Tisza Vidék Fejlesztéséért Egyesület Leader Helyi Akciócsoportja is bemutatkozik.

Olvasóink írták

  • 2. SandWitch 2012. július 14. 09:54
    „Aradszky és Takács Nicolas. Kis hazánkban ők a kultúra. Míg arról egy szó sem esett a Délmagyarban, hogy a tőlünk alig 50 km -re délre fekvő Kishegyesen egy hete 5 napos fesztivált rendeztek Harcsa Veronika, Ferenczi György és a Rackajam, a Vad Fruttik, Hobo és bandája, Lajkó Félix és hasonló fellépők részvételével. Egy határon túli kis magyar lakta falu több magyar kultúrát tud összehozni mint itthon a legtöbb település. Pedig pénz ott aztán végképp nincs, de a gyerekeik kulturális nevelése fontos. A belépő az 5 napra forintban kb. 2000,-Ft-ot taksált. Talán meg kellene tőlük kérdezni, hogy csinálják. Habár úgy tűnik, ilyesfajta színvonalra határainkon belül nincs túl nagy igény.”
  • 1. Fri-GO 2012. július 14. 08:11
    „Szegény Aradszky Laci bácsit múltkor mindenki nőnek nézte Nagyszénáson.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamu volt, hogy az ország katlanjává vált Szentes

Kamu volt, hogy az ország katlanjává vált vasárnap Szentes. Országos melegrekordok helyett csupán helyi csúcsok születtek. Erről is olvashat a Szentesi Élet legújabb számában.
Tovább olvasom