Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

Feltöltötte a netre iskolatársa szexuális tartalmú videóját

Szentes - Egy szexuális és egy erőszakos tartalmú videovelvétel is készült az egyik szentesi középiskolában, mindkét felvétel felkerült az internetre. A Csongrád megyei rendőrség az érintettek egy részét már kihallgatta, de minden részletet még nem tisztáztak.
A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozóinak adatai szerint a helyi Pollák Antal szakközépiskola egyik diákja szexuális tartalmú felvételt készített saját magáról a telefonjával.

Információink szerint a fiú önkielégítést végzett a fürdőszobában. A felvétel benne maradt a telefonban, a készüléket kölcsönadta egy barátjának, hogy csengőhangokat tölthessen le. A barát több diáktársának is elküldte a szexuális tartalmú felvételt, ami később felkerült az egyik videomegosztó oldalra is.

Az iskola igazgatójának, Kovács Attilának a jelzése alapján egy másik bűncselekményre utaló videofelvételt is találtak a rendőrök. (Ezeket a felvételeket már törölték a videomegosztóról.) A körülbelül egy hónappal ezelőtt készült felvételen öt diák megragadta egyik társát, majd berakták az egyik tanterem beépített szekrényébe, aminek ajtaját rázárták társukra.

Az előbbi ügyben tiltott pornográf felvétellel való visszaélés, az utóbbi esetben pedig személyes szabadság megsértésének gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség – tájékoztatott Tyityán László. A bűnügyi osztály vezetője közölte: az ügy sértettje az a fiatal, akinek a telefonjáról levették a felvételt. Annak továbbításával az eddigi adatok alapján egyelőre egy diákot gyanúsítanak. A személyes szabadság korlátozásában öt diák érintett. Az ügyek feltárása kihallgatásokkal folytatódik – mondta az őrnagy.

Egyedi eset

– Ebben az iskolában ilyen eddig nem volt és nem is lesz – közölte Kovács Attila. A Pollák Antal szakközépiskola tagintézmény-vezetője lapunknak azt mondta, a diákok nem tudták, milyen következménye van a tetteiknek, nem tudták, hogy bűncselekményt követnek el. Az igazgató az elmúlt napok hangulatára utalva azt mondta, a gyerekek megszeppentek, és megértették a dolog súlyát. A tantestület minden tagja igyekszik éreztetni velük: felelősek a tetteikért, viselkedjenek tehát eszerint.

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. Keress meg-Szab. tér 2. 2008. március 17. 20:06
  „Gyerekek! Mié kell recskázni? Keressetek ribizliket, azokat tornáztassátok, ne az ujjaitokat! Az igazgató eléggé nagy sügér lehet!”
 • 38. L. 2008. március 15. 13:13
  „Egyszerűen nem értem az embereket! Ez kinek poén, hogy feltesznek ilyen videót a netre? Valahogy nem tudok rajta nevetni!

  kérem szépen! Nem a rendőröket kell szidni ebben az ügyben, kedves ...! mi az hogy ennyire ráérnek? Szerinted jókedvükből járnak el? ez a dolguk!! És hogy az vesse az első követ rá, aki még nem csinált ilyet! Ne haragudj, én nem csináltam és vagyunk szerencsére egy jó páran ezzel!

  Akik pedig feltették a netre... Miért nem őket közösítik ki? Gyerekes és Szánalmas!

  És vicces hogy a hozzászólások között Gyurcsányról is olvasok!! Hova jutunk!

  Gratulálok!”
 • 37. TheDevilOfDark 2008. március 13. 17:44
  „Szerintem az a szánalmas ahogyan a D.V. Című napilapban közöltékle a cikket, már a Cím is röhelyes: sex és erőszak.
  A gyerek nem is az iskolában vette fel ahogy közösül a kezével,
  Akit meg "bezártak" (mert igaz h nem volt kulcs a szekrényhez, és önszántábol mászottbe) az nem erőszak(ebben az esetben)... szerintem erős fogalom zavarral küzdenek eggyes írók.

  Meg azt nem értem, h országos Táncversenyben 3. lett a pollák és ezt még csak megsem említik...
  Ezt miért nem lehet felfújni?...
  nincs gerinc kéremszépen!”
 • 36. Jámnoó 2008. március 10. 03:55
  „Ez az igazgató feltünési viszketegsége.
  saját magából és az iskolából csinált hülyét..ennyi...:S:S”
 • 35. noname. 2008. március 09. 13:52
  „ezt senki nem érti..és ez ilyen igazgató..hát pff..:S:S ennyit se ér...:S:S saját magából és az iskolából csinált hülyét..ennyi...:S:S”
 • 34. cöcö 2008. március 09. 12:36
  „Egyre kíváncsibb vagyok az igazgató véleményére, aki rendőrségi feljelentést tett. Miért ??? Miért nem tudta egyedül megoldani ??? Vagy akkor miért nem kérte meg valamelyik talpraesett kollegáját ( vannak sokan ebben a suliban) De miért rohant a rendőrségre ??? Ti értitek ???”
 • 33. Bingó 2008. március 08. 23:08
  „Hol volt, hol nem volt, volt egyszer messzeföldön egy nagyon híres egyházi gimnázium. Most egy mesét fogok elmesélni nektek róla.
  "Mert hülyék azért nem vagyunk!"”
 • 32. egy volt pollákos (tanár) 2008. március 08. 22:06
  „Én egy szomszédos város messzeföldön híres egyházi gimnáziumában megtörtént esetet mesélek el. Egy forró júniusi napon riadtak szaladtak a tanárok az igazgatóhoz, hogy a fiúvécében részegen dühöng egy srác. Az igazgató felugrott, rohant és mindenkit kiparancsolt az illemhelyről. Néhány pillanat múlva szólt, hogy azonnal telefonáljanak a mentőnek és vödröt kért. Jónéhányszor leöntötte hideg vizzel a srácot, aki kissé kezdett magához térni. Míg kiért a mentő, azt is kiszedte belőle, hogy a metektanár meg akarta buktatni, és nagyon félt az apjától, meg akart halni, és reggel iskola előtt megivott legalább félliter pálinkát, de nem tudott hová menni csak az iskolába, és ott lett rosszul az első órán.
  Miután a fiút elvitték gyomormosásra néhány osztálytársa bekérezkedett az igazgatói irodába megtudakolni, hogy mi lesz a következmény, mert ők nem szerették volna, ha a srácrot tanév vége előtt kicsapják. A csuromvizes igazgató azonnal telefonált a kórházba, hogy már indul is, nehogy valahova jelentsék, személyesen szeretne beszélni az orvossal.
  A kórházban megbeszélte az orvossal, hogy kezeljék az ügyet ,,munkahelyi balesetként", ne jelentsék a rendőrségnek, mint öngyilkossági kísérletet. Mindenért vállalta a felelősséget. A kórházban megbeszélte a srác anyjával, hogy tanév végéig a gyerek ne menjen iskolába, szeptemberig úgyis elévül az ügy. Büntetésnek pedig bőven elég lesz neki az a várhatóan több napig tartó iszonyú fejfájás, ami az ilyen alkoholmérgezés után szokott lenni.
  A matektanár viszont kapott egy komoly letolást az igazgatótól, ugyanis a gyerek nem is állt bukásara a jegyei alapján, csak a tanár gondolta úgy, hogy év végén egy kicsit még megdolgoztatja.
  A srác osztálytársait is behívta egy újbóli beszélgetésre, aminek az volt a lényege, hogy az ügy lezárva, többet erről szó ne essék. Az egyik gyerek -akinek a nagyapja korábban szintén igazgatója volt ennek az iskolának - csak annyit mondott: nem gondoltuk, hogy ezt így is el lehet intézni. Mire az igazgató csak ennyit mondott:
  - Csak így lehet. Sok évig tanítottam a szentesi Pollákban, és ott az volt a szokás akkoriban, hogy a már megtörtént bajt nem tetézzük újabbal.”
 • 31. noname. 2008. március 08. 20:48
  „hátnemtom. nincs sok jogom ide írogatni de úgy érzem el kell hogy mondjak 1-2 dolgot... szerintem nem azzal van a baj amit a srác csinált hanem az olyan "barátokkal"akik képesek voltak feltenni netre ...hogy lehet egy embert ilyen szégyenbe hozni..?? most komolyan...istenem...hisz állítólag a "barátai" :S:S nah mid1..meg igaza van a Pollákos lánynak..mi az h vannak még itt olyan emberek akik a videót kérik..?!?! szánalom a tetőfokon..és szerintem is jól teszitek,hogy nem közösítitek ki,hisz nincs miért ...szerintem is el kéne "beszélgetni" azzal(azokkal) akik képesek voltak feltenni netre..:S:S istenem..
  a másik videóval kapcsban...nem értem miért kellett ennyire felfújni a dolgot h rendőrségi ügy lett belőle:S:S ha jól olvastam akkor a srác is nevetett rajta és be se volt zárva...a mi sulinkba,sőt minden iskolába vannak ilyen poénok..nem értem miért kell ezt így felfújni..komolyan..én abba az iskolába járok ameikbe törént az a dolog a lánnyal...ezek szerint ebből is lehetett volna rendőrségi ügy mert nem egy 15 éves fiatal rohangált az utcán részegen,és a suliba is.(ott voltam láttam mindent..)és iagaza van mert tanári felügyelet alatt nem értem hogy rughatott be így..mind1..nem is ez itt a lényeg hanem hogy minden iskolában vannak problémák,poénok mégsem fújja fel senki h rendőrségi ügy lesz belőle...nem értem h miért pont a Pollákot kellett így kiszúrni mert ezzel tényleg nem javítottak a helyzeten hanem csak az iskola hírnevét hozták szégyenbe..és az aki a rendőrségre szaladt szólni annak meg csak süljön le a képe mert miatta az országnak megvan a véleménye erről az intézményről és gondolom h ez a vélemény nem a legjobb...és csak sajnáli tudom most per pill azokat az embereket akik oda járnak mert őket "nézi" le az ország h "fúúj milyen ez az iskola milyen emberek járnak ide"miközbe ebből az egészből nem lett volna semmi ha ez az egy emberke nem rohan a rendőrségre:S:S nekem is jár a Pollákba nem egy barátom és tudom hogy nem ilyen ez az iskola..csak itt az a baj hogy aki külső szemmel nézi a dolgokat az sajnos nem azt látja hogy milyen is valójábanez az iskola, és a benne lévő közöség hanem azt amit hall a rádióban és lát a tv-ben..sajnos idáig fajultak a dolgok itt magyarországon h egy iskolai csínyből is ország hírt csinálnak..:S:S ez a média..ez az ország..ennyi..csak sajnálom a rendőrséget hogy unalmukban nem tudnak jobb dolgot csinálni minthogy 15 éves fiatalok poénjaival foglalkozni..ennyi...nah páás.”
 • 30. egy volt pollákos (tanár) 2008. március 08. 16:51
  „Helyesen szóltál lányom. Ne hagyjátok magára ezt a szegény gyereket, nehogy még kárt is tegyen magában. Azt az ökröt pedig aki feltette felvételt a netre, közösítsétek ki. Békésebb időkben merném javasolni, hogy iskolán kívül "beszélgessenek" el vele az erősebb srácok, de most hadiállapot van, reflektorfényben vagytok, a kiközösítés, a rossz hírbe hozott közösség megvetése és kiútálása legyen a büntetése.
  Az igazgatótoknak meg üzenem, hogy maradjon inkább a Pom -Pom meséinél, ha egy ilyen ügyet csak rendőrség segítségével tud elrendezni. Sok - sok szeretet és puszi, legyetek jók (ha tudtok)!”
 • 29. egy pollákos lány. 2008. március 08. 14:58
  „háát hol is kezdjem.. egy Pollákos diák vagyok és a "pornográf" felvételen szereplő tanuló az osztálytársam. Nem elég hogy szégyenkezik egy ország előtt, nem beszélve az iskoláról, ahol mindenki ismeri.. még most is piszkálják érte.. vegyük például hogy a kommentelők között van aki a videót kéri.. szánalmas. -.- De szerencsére vagyunk mi, akik kiállunk érte, mert az osztálytársunk, mert egy iskolába járunk..és épp elég neki a megaláztatás .. :(
  A másik videóról annyit, hogy az illető akit "bezártak" a szekrénybe, ő is poénnak vette fel az egészet. Ha jól tudom, nem is 5-en, hanem 4-en voltak és mégcsak bezárni sem tudták, mert a zárban nincs kulcs :D sőt még 1 teljes percig sem tartották bent...
  Más iskolákban ilyen "szekrénybezárós" dolgok mindennaposak.. és ezért nem rohan senki a rendőrségre.. főleg nem akkor amikor XY iskola buliján szórakozó fiatal lány tél közepén kirohan az iskolából és másfél órát fetreng kinn a hóban, mire rátalálnak és elviszi a mentő a DETOX-ba.. kérdem én: Tanári felügyelet mellett hogy tud egy 15 éves lány így berugni és úgy tudtán kívül feküdni kinnt a hóban hogy egy tanár sem vette észre az iskolában hogy milyen állapotban van..??! Ezeket nem szivárogtatják ki ? Ezeket nem fújja fel a média ?
  ...Ezzel csak le lett járatva a Pollák és ezért köszönetet mondhatunk azoknak, akik a videókat feltették netre, annak aki szólt a rendőrségnek és persze minden lében kanál médiának... KÖSZÖNJÜK.. :S

  Mind ennek ellenére szeretem az iskolát, a diáktársaimat és az egészet úgy ahogy van! :)
  HAJRÁ POLLÁK ^^”
 • 28. xyy 2008. március 07. 21:47
  „Hmmm ez most egy "jó" kis "reklám" volt a Polláknak. Gratulálni tudok annak is aki feltette a netre és aki szólt a rendőrségnek.
  Idén sztem nem kell túljelentkezésre számítani.
  Én sem iratnám a gyerekem egy ilyen iskolába, amelyikről híreket hallok az rtl kluban és még több "száz" helyen. Előbb kellett volna gondolkodni. És nem a rendőrséghez futni azonnal...
  Ezzel jól le lett járatva az iskola. Hozzáteszem, nem érdemelte meg, mert sok pollákos ismerősöm, barátom van. És eddig mindig De ezzel most sztem eléggé le lett rontva a neve...
  SZÉGYEN:S:S:S”
 • 27. kommentáló 2008. március 07. 19:56
  „hmmm. gyerekek. ez az egész el sem kezdődik, ha nincs felfújva az ügy.

  Másik: minek fikázod a hmg-t vagy a zsoldost vagy akármelyik másik iskolát? :S Nincs rá okod kérlek szépen. Nyilván innen is látod, hogy a gimi más kaliberű iskola, mivel ha itt történik is ilyen, ami 1000ben egyszer van, nem fújják fel, nem kerül be a tv-be, rádióba stb. Mintha bármlyik iskola, a pollák is, tökéletes lenne. Ahol emberek vannak és emberekkkel foglalkoznak mindig lesznek hibák és rosszindulatú haverok, akik be akarják égetni diáktársukat egy magáról készült videóval. Szerencsétlen gyerek...”
 • 26. Víztorony TEAM 2008. március 06. 22:43
  „Üdv mindenkinek !
  Én személyesen is ismerem az érintett személyt ak készítette a videót ... h is mondjam nem 100 -as volt mikor több 10 ezreket telefonált el szexvonalakra meg sok 1éb dologra ... jó ez tényleg nem érdemelte meg h a bunkó haverjai ezt tegyék vele ! De hát manapság az a hibás aki a leg ártatlanabb !!! Pl.: sok helyen mondják h miért vett föl ien videót ? Már elnézést de a saját telefonomra azt rakok amit akarok és az iskolákban is van olyan h el se kérik hanem elveszik a kisebb, és gyengébb társaktól a " nagymenő " diákok !!! Engem az utcán vertek meg oktalanul és mi lett belőle ? Hát semmise ... még én voltam a hibás h miért verekszem ... már elnézést de ha vki köré odáll 10 ember másik 2 ( akik jóval nagyobbak ) meg üti akkor miért az a hibás akit bántanak ? :S Velem ez történt és leszarják ! Az iskolának hiába szólnak h pár bgyere kezt meg azt csinálja az utcán az nem érdekes ... ! De ha vki mondja a tanárnak h hülya vagy bármit akkor feljelenteni is képesek a gyereket becsületsértésért !

  Csak ennyit egész Szentesről és az iskolákról !”
 • 25. Csíkos 2008. március 06. 19:06
  „Én ismerem a fél pollákot,az h ott vkit betesznek a szekrénybe,ez ""hétköznapi"" dolog...én úgy tudom,h a srác aki önkielégítést végzett meg rejtett epilepsziás,vagyis nem emlékezett,nem tudott róla,h neki van olyan videója...egyébként nem egy pollákos videó kering fent...ennyi.ilyen minden iskolában van,nem pont ez,de szex és erőszak mindenhol van..a nagymultú horváthmihálygimnáziumban is,csak ott lehet,h nem pont a szekrénybe tesznek fel...az elit iskolák sem különbbek...semmivel...ha meg már iskolákat fikázunk..hol maradnak a sztorik a zsoldosos kéeslésekről és stb...szal ezt lehet,h kár volt ennyire felfújni..az h a pollák 3. lett az országos szalagavató versenyen az kit érdekel most?senkit....csak ez.A versenyt bele sem teszik a délvilágba,de a hmgs sztorikat igen,szóval ennyit a médiáról..köszönöm.”
 • 24. cöcö 2008. március 06. 17:52
  „Az egyik újság szerint az igazgató tett feljelentést, tehát ő fújta fel az ügyet. Mindenesetre elgondolkodtató hol marad ilyenkor a pedagógia, amit csak a rendőrök tudnak pótolni.”
 • 23. bé 2008. március 06. 13:49
  „Én úgy gondolom, hogy a lehető legrosszabb és legerkölcstelenebb az volt, aki ezt kiszivárogtatta...Most gondoljon bele mindenki...Szerencsétlen idióta felveszi, rajtahagyja a telefonján, a videó rossz kezekbe kerül, felteszik a netre. Ez történt. Csak nem értem, hogy kinek jobb ez így, hogy az egész ország tudja...Gyerekek jól megvédtük az illetőt, mivel érdemi büntetés nem jár senkinek, viszont a "sértett" egy ország előtt égett szénné...Ez tipikusan magyar igazságszolgáltatás. Ha engem az utcán megvernek és kirabolnak, akkor azon felül, hogy valószínűleg nem kapják el a tetteseket a rendőrök, még egy csomó időm elmegy a kihallgatásokkal és a rendőrségre járással. Ezt csak azért mondtam el, mert szinte ugyan ez volt. A sértett duplán szív, a többi pedig röhög a markában. Az előttem szólóhoz pedig csak annyit, hogyha a szekrényes dolgot ekkora ügynek tartja, akkor el sem tudom képzelni, hogy járt e már bármilyen közoktatási intézményben...Szerintem ha látná, mik mennek ott (tisztelet a kivételnek), akkor más lenne az álláspontja. Meg most őszintén: gyerekkorában az ember hány olyan dolgot csinált, amit diákcsínynek szánt és félresikerült? Ha mind ekkora nyilvánosságot kapna, azt hiszem, külön csatornát kéne létrehozni, hogy mind közvetítésre kerülhessen.”
 • 22. OldPamsz 2008. március 06. 13:09
  „Ilyen dolgok minden iskolában és mindig is voltak.
  Ami gond, hogy manapság sokkal nagyobb publicitást tudnak kapni és ezekkel a csínyekkel, - mert akkor is az, ha jogilag bűncselekmény - el lehet "rejteni" fontosabb problémákat.
  Sajnos a a Pollák soha nem tudta jól elrejteni, házon belöl tartani a diákok hülyeségeit. A város többi középiskolájáról nem kerültek városi közszályra sem a balhék, pedig voltak ott is.
  Láttam én is a tanári tetejére kizárt srácokat, de akkor még nem volt mivel felvenni, és mire feltenni. Jót röhögtünk rajta 2-3 perc és vége volt.
  A szekrényes dolog sem lehetett más. A telefonos gyerek meg egyszerűen hülye.”
 • 21. flexsnake 2008. március 06. 10:42
  „Hihetetlen milyen emberek vannak ebben az országban.Az úgynevezett diákcsíny egy büncselekményben merült ki a
  személyes szabadság megsértésében.Ha egy 18év feletti bezár valakit egy szekrénybe az mindjárt nem ilyen reakciókat vált ki.Fel kellene fogni végre hogy ezek nem diákcsínyek hanem büncselekmények.A pornográf felvétel is az ha a rajta szereplő hozzájárulása nélkül készíti vagy terjeszti valaki.
  Diákcsínyként ha a fényképed feltolom a netre majd gyártok hozzá egy bizar cikket az ugyanugy büncselekmény.
  Nemtetszik?El kell költözni középafrikába és nincs veled gond.”
 • 20. Moncs 2008. március 05. 22:47
  „Azé jó, hogy a rendőrség erre ráér... de arra nem, hogy a lopott kocsikat, bicikliket visszakerítsék... vagy hétvégén kimenjenek pl. a matyihoz, mikor kihívom őket, mert cigányok késsel fenyegetik a kidobót...
  Erre van agyuk... na meg arra, hogy leszállítsanak a bicikliről, ha a járdán véletlenül rá merek ülni (mert haladnék, de a Kossuth utca kissé veszélyes biciklis szempontból: kinyíló ajtók meg rádelőznek úgy, hogy el se fér, mert szemből is jönnek)
  Egyébként már nem azért, de a maszturbálós gyerekre az vesse az első követ, aki még nem csinált "pornográf" felvételt magáról.:D Persze egyesek kódolják a telójukat épp ilyenek miatt... vagy oda se adják más kezébe... vagy letörli... vagy valami...”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Építési engedélyt kap az Aldi Szentesen

Szentes - Minden akadály elhárult Szentesen, a német Aldi hozzákezdhet áruháza építéséhez. A… Tovább olvasom