Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Hat nap után búcsúzott Alekosz Gyovaiék lányától

Szentes - Hat napot töltött Alekosz menyasszonykereső műsorában a szentesi Gyovai Éva. Vasárnap kiesett a versenyből, de ezt nem bánja – ahogy azt sem, hogy jelentkezett. Szerette volna megismerni a fiút, de végül egyszer sem tudott vele négyszemközt beszélgetni.
Bár a szülei eleinte féltették a szerepléstől, később mégis beleegyeztek, hogy a 18 éves Gyovai Éva beköltözzön a Szerelem a legfölsőbb szinten – Alekosz menyasszonyt keres című műsor villájába. Megírtuk: a szentesi lány célja elsősorban az volt, hogy a már addig is szimpatikus fiatalembert jobban megismerje.

– A Való Világ című műsorban ő volt számomra a legrokonszenvesebb, tulajdonképpen miatta néztem. Kedveltem a humorát és azt, hogy bókolni tud a nőknek. Szerettem volna alaposan kiismerni. Ez 6 nap alatt természetesen nem sikerült – mesélt az élményeiről Gyovai Éva. – Igaz, hogy nem is tudtam vele négyszemközt beszélgetni. Érdekes, hogy most nem a vicces oldalát mutatta, hanem a férfiasat. Nagyon udvarias volt velünk, végig tiszteletben tartott mindannyiunkat. Azonban a VV után szinte egyből belecsöppent ebbe a másik show-ba, azt hiszem, egy kicsit el van fáradva.

A műsorban minden résztvevőnek föltették a kérdést: valóban vonzónak találja-e a fiatalembert, el tudná-e képzelni vele az életét. Utóbbira Éva rövid gondolkodás után nemmel felelt.

6 napot töltött Alekosz menyasszonykereső műsorában a szentesi Gyovai Éva. Fotó: Czerkl Gábor, RTLKLUB
6 napot töltött Alekosz menyasszonykereső műsorában a szentesi Gyovai Éva.
Fotó: Czerkl Gábor, RTLKLUB

– Ilyen rövid ismeretség után nem is válaszolhattam mást. Ha igent mondtam volna, az nem lett volna őszinte – érvelt a lány. – Azt hiszem, Alekosz is így találta tisztességesnek, ha ezután nem tart tovább benn a műsorban.

– Azzal, hogy Évike kiesett, jól járt. Most, hogy egyre kevesebb a lakó a villában, egyre élesebb lesz a harc. Örülök, hogy a lányom ebből már kimarad – tette hozzá Gyovai Sándor. – Esélyt kapott, hogy megmutassa a tisztességét. Nem vetett be alantas eszközöket a győzelemért, és mi nagyon büszkék vagyunk rá ezért. Tisztességesen ment be, és úgy is jött ki. – Érdekes, hogy a rengeteg pozitív visszajelzés ellenére még mindig ingatag az önbizalma – mondta az édesanyja.

Az ismertség állásajánlatokat is hozott Évának. A szállodában, ahol a kiköltözés utáni napot töltötte a szüleivel, az igazgató hoszteszmunkát ígért neki. Azzal érvelt: a csinos lány a tévében bebizonyította, hogy kedves az emberekhez, és ezért szívesen látná őt a munkatársai között.

– Ezzel még várok, most első az érettségi. Még nem tudom pontosan, mit szeretnék csinálni a későbbiekben, de egyre inkább azt érzem, hogy bele kell kezdeni valamibe. A média világában is el tudom képzelni a jövőmet, de a hastánccal is szívesen foglalkoznék hivatásszerűen – mondta Éva.

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. vattacukor94 2011. június 01. 17:46
  „kicsit viccösek a kommentelésök itt mög a másik oldalon : D : D”
 • 38. marta.szeged 2011. május 29. 19:43
  „az a helyzet, hogy szeged a jelenlegi lakhelyem. a születési helyem más, és ahhoz senkinek semmi köze. sajnálom azt a lányt akiről éva azt hiszi hogy marta.szeged, mert nem ő az, hanem én. de nem tudom hogy ti is hogy jöttök ahhoz, hogy megvádoljatok valakit.
  és ha már te beszélsz itt arról, hogy kiben mennyi van, akkor benned legyen annyi, hogy kiírod annak a lánynak a nevét akire gondolsz, mert utánajárnék.”
 • 37. csillogás 2011. május 28. 20:45
  „Hugika. Nem lettem volna a lány helyébe, amikor ez kiderült, és Éva megtudta! :D :D”
 • 36. manoka 2011. május 28. 20:16
  „Szevasztok nidenki ocsárolja az Alekosz müsorát de aligvárja, hogy megkezdődjö az adás mert honnan tudnátok enyi mindent.”
 • 35. Hugika010 2011. május 28. 18:10
  „elárulok egy titkot...mártika nem szegedi, és Évával egy suliba jár.... ja és nem mártika, hanem T...ennyi :) szembe nem meri mondani, hogy één vagyok ám az a tapló, aki nem tud betelni a délvilággal, hogy hülyeségeket irkáljaaaaaaaaaaaak!!!!! nembaj, ha ez a csekélység örömet okoz neki...hagy csinálja...”
 • 34. Gábor_mester 2011. május 25. 03:30
  „Ki az a tapló, aki kereskedelmi csatornákat néz, mikor van pl. Animal Planet, Ozon, Tom & Jerry, Discovery, Film+, AXN SF, Hír- meg ATV, Pax TV, Fem3, Music, Romantica, BBC, CNN, Al Jazeira (vagy hogy írják), Eurosport stb. is? Skájcsenel-felejcsenel...”
 • 33. csillogás 2011. május 24. 14:31
  „Figyelj, Mártika. Ne itt véleményezd, sőt, ha vannak ismerőseid, stb, akkor talán be lehet kopogtatni a családhoz és szemtől arcba lehet mondani ezeket.... :)

  Engem nem érdekel, érted? Fel nem fogok háborodni rajta! Amíg nem zavarja a köreimet és az életemet ( már miért is zavarná ) addig miért foglalkozzak ennyire fanatikusan vele, mint te?!
  Annyira túliskolázott és magas IQ hányadossal rendelkezel hogy ezt nyilván felfogtad, sőt, itt mindenki = a 0-val, csak te vagy tökéletes, és főokos.
  Én itt befejeztem. Tudod, okos enged.”
 • 32. kovácstibor 2011. május 22. 19:42
  „"A média világában is el tudom képzelni a jövőmet" - hát persze. Csak le kell térdelned párszor.”
 • 31. marta.szeged 2011. május 22. 09:13
  „Csongrád megye szégyene vagy Gyovai Éva!
  Hiába védtek, védenek, a többségnek ez lesz a véleménye. Mert legalább nekik van egy kis józan eszük. Neked sem ártott volna valami értelmesebb iskolába járnod a Zsoldosnál.”
 • 30. Öszintenő 2011. május 21. 09:24
  „Hát ez a macska nagyon jópofa:)”
 • 29. randika 2011. május 19. 08:30
  „remélem még vagy tízszer megírják ezt a DM-ben!!!!!! úgy olvasnám még....még...még....csak nem ezt”
 • 28. fercsy 2011. május 19. 00:43
  „12: "ekkora a szegenyseg magyarorszagon hogy csak igy lehet penz kersni noknek??????????"

  Apucinak van jó pár üzlethelyisége, de a válság az válság... Ha nem bérlik ki, nem fizetnek érte... Pici lány híres lesz, pénzt keres, nem kell támogatni annyira, mint eddig. Ennyi. Nem élnek szarul amúgy.”
 • 27. lepkehalo 2011. május 18. 15:32
  „Nagyon szép cicája van :)”
 • 26. jmkrisz 2011. május 18. 15:11
  „Pedig milyen szép pár lettek volna! :-(”
 • 25. varadipal 2011. május 18. 15:08
  „Komoly értelmi színvonalon áll ez a leány, ha ilyen semmirevaló nyolcelemis percember miatt hajlandó magát a nyilvánosság előtt megalázással megbélyegezni. A hoszteszmuka régen konzummunka volt, az alkalmazottakat "pont"nak hívták. Pont olyan, mint a qrva, csak szebben hívták.”
 • 24. ízizí 2011. május 18. 14:34
  „Hú megy itt a sarazás keményen, de a fájó igazság az, hogy mindannyian nézitek ezt a műsort, és a kereskedelmi csatornának több nem is kell. :)”
 • 23. eldorádó 2011. május 18. 14:30
  „"Alekosznak Való"
  már a cím is ironikus! Nem kell komolyan venni: aki nézi, úgy üljön le a tévé elé, mintha a Gálvölgyi showt- nézne!
  Ez meg egy vicclap.”
 • 22. kiokushyn 2011. május 18. 13:38
  „igazságkereső 05 18 08:56
  Mi vezérli...?-Hát nem tudod?
  Az, hogy az emberek ülnek előtte bambán, bámulva ki a fejükből. Erre van igénye szerencsétlen országunk nagyobb hányadának.
  Sajnálatos, nagyon sajnálatos.”
 • 21. MD2009 2011. május 18. 13:10
  „Média vagy hastánc....te jó Isten...!”
 • 20. bánki 2011. május 18. 12:08
  „Gyerekek !

  Ki <moderálva> ez az Alekosz ?

  Ilyen bunkó országban élünk ?”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várják a jelöléseket a díszpolgárra Szegváron

Szegvár - Az önkormányzat kéri a falu lakosságát, tegyenek javaslatot, ki kapja a Szegvár Nagyközség… Tovább olvasom