Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Hogyan telt az éve?

Ezer éve nem láttalak, mintha nem is egy városban élnénk, hogy vagy? A véletlenül összefutó ismerősök szokásos kérdésére a rövid válasz: köszönöm, jól. Sosem tudjuk meg, valójában mi foglalkoztatja a másikat, mi történt vele – és mi nem. A föntinél kicsivel hosszabb válaszért most mi keressük meg az önök ismerőseit. Milyen volt az éve? – kérdezzük a megyei városok lakóit december hátralévő napjain.
A fiatal kozmetikusok tudják: Ilikétől lehet tanulni. Fotó: DV
– A stílusomon nem változtattam ebben az évben, viszont az utóbbi hetekben átrendeztem egy kicsit az üzletet, hogy nekem is jobban tetsszen – mondja a szentesi kozmetikusmester. – Igazi kaland is ért viszont az idén, hiszen szakmai tréningen vettem részt a németországi Aachenben – meséli.

Büszke arra, hogy valódi minőséget fogadott el tőle a hölgyközönség.
– Örömmel és elégedetten végzem a munkámat – mondja mosolyogva Ilike, aki folyton az újat keresve és új elképzeléseket kidolgozva azt állítja magáról, ha mindezt meg is akarná valósítani, ahhoz legalább kétszáz évig kellene élnie.

A környékbeli fiatal kozmetikusok tudják, Ilikétől lehet tanulni. A városbeli kolléganők számára rendezett találkozón, szakértők között tekintélye van Ilikének, aki az utóbbi napokban úgy döntött: most már egyedül viszi végig üzletét.
– Dolgozom mindaddig, amíg kedvvel tehetem, és mosolyogni fogok holnap reggel is – így fogalmaz.

Az ünnepek előtti napokban mindig foglalt a kozmetikusmester, természetesen bejelentkezés alapján fogad. Két óra a legkevesebb, amit a vendég kaphat, s közben szó esik mindenféléről. Az emberi lélek ismeretét fontosnak tartja, de azt kevesen tudják róla: alkot is. Tagja a Tokácsli Körnek, s szabad idejében nagy kedvvel rajzol, ismeri és munkáin alkalmazza az anatómiát. Idén először szerepelt kiállításokon, a vonások íve a képeken a tárlatlátogatót meggyőzi: finom érzékű, harmonikus szemléletű az alkotó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan telt az éve?

Ezer éve nem láttalak, mintha nem is ugyanabban a városban élnénk, hogy vagy? A véletlenül összefutó… Tovább olvasom