Délmagyar logó

2018. 12. 09. vasárnap - Natália 1°C | 11°C Még több cikk.

Ingyen tesztelték a kibővített szentesi strandot

Szentes - Folytatják még ugyan munkát, nincs minden készen, de a napokban átadták a fedett uszoda mellett a wellness- és az élményrészleget.
– Két hete voltam a szentesi strandon az apukámmal. Akkor még nem voltak készen az új részlegek, így azokat nem tudtam kipróbálni, már nagyon várom, hogy most megnézzem – mosolygott tegnap reggel az üdülőközpont főbejáratánál Vida Vivien Patrícia. Megírtuk: folytatják még ugyan munkát, nincs minden készen, de a napokban átadták a fedett uszoda mellett a wellness- és az élményrészleget.

Gyerekek és felnőttek örömmel vették birtokba a létesítményt. Fotó: Králik Emese (galéria)

Tegnap a szentesi lakosok ingyen mehettek be, hogy megnézhessék, milyen lett az új rész, illetve hogy így köszönjék meg a lakosok építkezés alatt tanúsított türelmét. A csütörtöki nap az új fogadóépület és a beléptetőrendszer vizsgája is volt, két kasszát nyitottak ki, a strandolók gyorsan átjutottak a forgóvillán. Vivien az unokatestvérével, Lucze Lilla Diánával érkezett, számos más helyi lakossal együtt jóval 8 óra előtt az új főbejáratnál várakozott, ők hárman voltak az első hivatalos belépők. Lilla édesanyja elárulta: a lehetőség azért volt különösen fontos számukra, mert kislánya az elmúlt időszakban sokat betegeskedett, nem járhatott strandra.

Reggeltől folyamatosan cserélődtek a látogatók, gyerekek és felnőttek örömmel vették birtokba a létesítményt. Az eltelt egy hét alatt, már használat közben figyelik az új részlegek működését. Az első napon közel 1300 jegyet váltottak, az azt követő napokban is hasonló számokról hallottunk. Állítottak bizonyos műszaki berendezések automatikáján, mondta Szirbik Imre polgármester.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb tejet adnak a tehenek a hőségben

Az állattenyésztők rémálma a nyári forróság. A nagy meleg megviseli az állatokat, kevesebbet esznek, így a marháknál csökken a tejtermelés, míg a disznók súlygyarapodása esik vissza. Tovább olvasom