Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Kiakadt a Big Family Nick Árpádtól

Szegvár - Övön aluli ütésnek érzi a Csillag születik szegvári erőművészcsapata, hogy Nick Árpád kétségbe vonta mutatványuk valódiságát. A híresség lapunkban kér bocsánatot a Big Familytől, de úgy véli, nem kell megsértődni egy mentor véleményén.
Elégtételt venne Nick Árpádon a szegvári Big family. Az RTL Klub Csillag születik című műsorában bemutatkozó csapat holnap a Cool TV-ben szeretne találkozni a neves erőművésszel, aki egy korábbi nyilatkozatával csapta ki a biztosítékot. Egy internetes portálnak azt mondta Nick, hogy a Big family produkciója láttán felmerült benne: „Ez vajon egy paródia vagy netán a Kész átverés?" Az erőművész szerint a televíziós műsorban nem ellenőrizték, hogy a csapat által használt segédeszközök – a betonlapok, a köracél vagy a traktorkerék – igaziak-e. Az 57 éves erőember hozzátette, ha már másolják a mutatványait, akkor úgy tegyék, hogy hiteles legyen. Nick Árpád a cikkben azt is megígérte, meglesi majd a Big familyt egyik fellépésénél, és ha már ott jár, kipróbálja az eszközöket is.

– Eddig tiszteletben tartottuk az eredményeit, de ez a nyilatkozat övön aluli volt – mondta lapunknak Tóth József. – Nyilvános bocsánatkérést várunk Nick Árpádtól. Ha nem teszi meg, megmutatjuk, hogy más is képes az ő mutatványaira. Arra is bármikor vállalkozunk, hogy összemérjük az erőnket vele – fogalmazott a Big family korelnöke.

A szegváriak berágtak a híres erőemberre. Fotó: Tésik Attila
A szegváriak berágtak a híres erőemberre.
Fotó: Tésik Attila

– Kikérték a véleményemet, én pedig őszintén elmondtam. Abban a cikkben az is szerepel, hogy felajánlom a segítségemet a Big familynek. Még a számomat is meghagytam a szerkesztőségben, hogy kereshessenek, ha tanácsra van szükségük – nyilatkozta lapunknak Nick Árpád. Az erőművész hozzátette, nem kell megsértődni, ha egy idősebb mentor elmondja a magáét, inkább meg kell köszönni. – Én az eredményeimnek köszönhetem a sikert, nem tévéműsoroknak. Bánt, hogy úgy tekintenek rám, mintha az ellenségük lennék. Egy újságnak nyilatkoztam, de ha nyersen fogalmaztam, akkor a Délmagyarország és Délvilág hasábjain kérek bocsánatot tőlük – tette hozzá Nick Árpád, aki végül arra is utalt, hogy a jövőben egy produkcióban akár együtt is dolgozna a szegvári csapattal.

Olvasóink írták

 • 10. hírfigyelő 2009. december 17. 17:28
  „8. dragboyz
  Ez a megfelelős duma ez tetszett!
  Elgondolkodtatott!”
 • 9. flagg 2009. december 12. 13:23
  „dragboyz
  Ez egy nagyon találó vicc sajnos :(a magyar mentalitásra..”
 • 8. dragboyz 2009. december 11. 21:13
  „Minden ember meg akar felelni általában valakinek! De ha nem akar, akkor is meg kell! Valaki a főnökének, szüleinek, barátainak, de van aki magának! És ha ezt úgy teheti meg, hogy közben evvel még jól is érzi magát, akkor nem látom értelmét, az itt nagyon inteligens hozzászólások felhozatalának!
  Eszembe jut rólatok llyenor a "vicc" hogy a pokolban különböző nemzeteket őriznek nagy üstökben, csak a magyarokéra nem vigyáz senki!
  Kérdik miért?
  -mert ezek olyan hülyék, hogyha az egyik kimászna a többi úgy is vissza húzza!!!”
 • 7. longwayhome 2009. december 11. 21:02
  „Bohócok...”
 • 6. zongorista 2009. december 11. 17:28
  „Ripacsok.....”
 • 5. niemand 2009. december 11. 13:25
  „Olyan nem lehet, hogy egy produkció mindenkinek tetszen. Én nem tudnék ilyet csinálni, mint ők. Csodálom a szerepléshez szükséges munkájukat. Bár mindenki ilyennel foglalkozna a szabadidejében, és ne a droggal, alkohollal vagy cigivel. Akinek nem tetszik elfogadom, de ne mondjon negatív véleményt, arról, aki tenni akar valamit, mégha sörösdobozt is rág, elvégre demokrácia van!?”
 • 4. sauron2 2009. december 10. 14:37
  „kik ezek a szerencsétlenek? újabb celebek, kiknek seg.én szelepek?!”
 • 3. hehe 2009. december 10. 12:20
  „A BIG FAMILY CSALÓK.”
 • 2. gróf 2009. december 10. 12:04
  „Először leugatni a másikat, felkapja a média, aztán jöhet a közös produkció, amire már többen lesznek kíváncsiak...”
 • 1. demeterkornel 2009. december 10. 10:23
  „Amikor erőművészek okoskodnak, az olyan, mintha tudósok birkóznának. Nagyon szórakoztató!!! :-)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ma felbőg Szentes főszirénája

Ma reggel 8 és 9 óra között 2 percig teljes hangerőn szól Szentes polgári védelmi főszirénája. Tovább olvasom