Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 27°C Még több cikk.

Kiváló dolgozók

A betegek nevében köszönte meg a szentesi kórház dolgozóinak a helytállást Szirbik Imre polgármester, országgyűlési képviselő az egészségügyi intézményben tegnap rendezett Semmelweis-napi ünnepségen.
A betegek nevében köszönte meg a szentesi kórház dolgozóinak a helytállást Szirbik Imre polgármester, országgyűlési képviselő az egészségügyi intézményben tegnap rendezett Semmelweis-napi ünnepségen. Utalt arra, hogy a megyei önkormányzat és a város is bizalmat szavazott a kórháznak, mert kamatmentes hitelt nyújtott az anyagi gondok enyhítésére. Fenyves Ernő megbízott főigazgató várakozásteljesnek nevezte a légkört az intézményben, majd a tudományos bizottság javaslatával egyetértve július 1-jétől főorvossá léptette elő dr. Badó Csabát, dr. Csabai Lászlót és dr. Rácz Ferencet.

Kiváló orvos címet kapott három főorvos: dr. Jaksa Erzsébet, dr. Varga Erika és dr. Hayfron William. Kiváló szakdolgozó lett Udvardi Sándorné, Herédi István, Laczkó Györgyné, Bernáthné Bába Veronika, Farkas Lajos, Horváth Erzsébet, Békési Katalin, Királyné Balogh Ágnes, Ollainé Barna Éva és Vecseri Tibor, míg kiváló dolgozó elismerésben részesült Varga Tiborné és Forgács Imre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még gyűjtik az aláírásokat a szentesi orvosokért

Eddig körülbelül ezren írták alá a börtönbüntetésre ítélt két szentesi orvos, Kovács Ágnes és… Tovább olvasom